Родитељи оставили бебу на аеродрому и кренули у авион

Невјероватна ситуација забиљежена је у Израелу, гдје су родитељи одбили да купе посебну авионску карту за свог дјечака, и оставили су бебу на шалтеру за пријаву уТел Авиву.

Свијет 02.02.2023 | 12:01
Родитељи оставили бебу на аеродрому и кренули у авион

У намјери да лете Рајанером са својим дјететом, особље је јуче замолило родитеље да плате карту за бебу, наводи израелска новинска агенција Мако. Ово је изазвало свађу на аеродрому Бен-Гурион у Тел Авиву, при чему су родитељи одбили да плате карту за своју бебу за лет за Брисел.

Према Рајанер-у, људи који путују са бебом могу или да плате око 25 фунти за сједиште у крилу или могу да купе засебно сједиште за дијете по стандардној цијени за одрасле. Тако да су власници белгијских пасоша наводно оставили своје дијете на пријави у колицима за бебе и одјурили на контролу пасоша.

Особље аеродрома уочило је напуштено дијете и одмах позвало полицију, која је пронашла родитеље и привела их на испитивање. На снимку који је прибавио Мако могу се видети шокирани радници који помјерају ц́ебе са седишта за бебе да би видјели бебу унутра.

Менаџер шалтера Рајанер-а је рекао: "Сви радници су били у шоку. Никада нисмо видјели овако нешто. Нисмо могли да вјерујемо шта смо видели".

"Њих двоје су закаснили на лет након што су се шалтери за пријаву затворили. Пар је оставио корпу са бебом и кренуо према терминалу", саопштила је израелска управа за аеродроме.

Власти су саопштиле да је менаџер смјене, који се бави услугама у Бен-Гуриону, "одвео пар назад до шалтера да узме бебу и позвао полицију и чувара", "Пар је узео бебу назад", додали су надлежни.

(МОНДО  Фото: ПРИНТСЦРЕЕН/МЕТРО) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јеврејска секта

02.02.2023 14:22

За малу бебу цијена као за одрасле!? Багро! Ционисти! Само да зараде! Багро покварена!

ОДГОВОРИТЕ