Кључ од аутомобила јој се забио у лице!

Млада Канађанка морала је да буде хоспитализована након што је доживела бизарну несрећу са кључем аутомобила! Канађанки кључ од аутомобила се забио у лице када јој га је пријатељ нехајно бацио.

Занимљивости 31.01.2023 | 16:36
Кључ од аутомобила јој се забио у лице!

Рене Ларивијер, 24-годишња жена из Судберија у Канади, излазила је са својим пријатељима из свог стана да посети локални Мекдоналдс када је замолила пријатеља да јој баци кључеве од аутомобила које је заборавила.

Оно што је требало да ће бити лако ухватити испоставило се на крају да баш и није! У једном тренутку њен кључ од аутомобила се некако одбио из њене руке и буквално забио њено лице. Мора да је и то било баш  преајко бацање однсно прејак хитац из руке, јер када је метални део кључа ударио Ренеино лице, заправо јој је пробио образ и заглавио јој се у лицу.!

Осец́ала сам притисак, али осец́ала сам се као да ме управо ударио кључ у лице, као да сам пропустила свој улов“, присец́а се 24-годишњакиња. “Мој пријатељ ме је погледао и рекао: ‘О, мој Боже, не мрдај’,” и почео је да паничи.

Адреналин је очигледно отупио бол Ренéе Ларивиере , а док ју је њен пријатељ полако водио до купатила, она је заправо мислила да претерује у својој забринутости. Међутим,када је видела где јој је кључ од аутомобила се забио тек тадаје наступила права паника јер је видела да јој кључ од аута вири из лица.

“Уплашила сам се. Моја брига је било моје око! Није ме брига за ожиљак. Ожиљци, ако се правилно бринете о њима, ц́е нестати. То није била моја брига. Моја брига је била: „Хоц́у ли моц́и да видим?“ , рекла је она.

Ренеини пријатељи позвали су хитну помоц́ и чим је стигла у болницу, урадила је ЦТ, а позван је пластични хирург да извади кључ од аутомобила и зашије рану. Скенирање је открило да је предмет ушао готово 1.5 цм дубоко у њену носну шупљину, испод самог ока.

“Долазили су лекари са различитих одељења да виде јер нису могли да верују“, рекао је Ларивијер. “Један од њих је дошао и тражио да слика како би могао да покаже својим ученицима. Био је лекар у хитној помоц́и, па је покушавао да им покаже да се све може десити. “

То је прилично гадна рана, за коју бисте помислили да дефинитивно оставља ожиљак. Али погрешили бисте. Рене Ларивијер не само да се потпуно опоравила након чудне несрец́е, вец́ чак нема ни ожиљак који би доказао да се бизаран инциодент са кључевима и лицем икада десио.

 

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ен">Тхат'с бад лоцк! Цар кеyс енд уп лодгед ин Цанадиан wоман'с ФАЦЕ <а хреф="хттпс://т.цо/yАССУ5тмфФ">хттпс://т.цо/yАССУ5тмфФ

— Занимљивости дана (@занимљивдана) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/занимљивдана/статус/1620368992899850244?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Јануарy 31, 2023

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар