Викенд облачан и хладан. Сљедеће седмице...

Облачно, слаб снијег, а сунчано ће бити на југу земље уз дневну температуру до 7 степени.

Република Српска 28.01.2023 | 08:11
Викенд облачан и хладан. Сљедеће седмице...

Данас нас очекује облачно и хладније вријеме. Претежно суво, слаб снијег падаће само понегдје, углавном у сјеверним и источним предјелима.

На југу дјелимично облачно уз сунчане периоде и мало топлије него у осталим пределима.

Вјетар слаб до умерен сјеверозападни и северни. Максимална температура ваздуха од -2°С до 2°С, на југу до 7°С, у вишим предјелима од -5°С.

У недјељу облачно, хладно и претежно суво време, слаб снијег ће падати само ујутро, мјестимично на истоку и западу. На југу Херцеговине делимично облачно уз сунчане периоде и топлије него у осталим предјелима. Вјетар слаб до умерен северозападни и сјеверни.

Минимална температура ваздуха од -6°С до -1°С, на југу до 2°С, у вишим пределима од -11°С. Максимална температура ваздуха од -2°С до 2°С, на југу до 7°С, у вишим предјелима од -5°С.

У понедељак (30.01.) ујутру умјерено до претежно облачно и хладније уз појаву мраза. Током дана променљиво до претежно облачно уз сунчане интервале и за који степен више него претходних дана. Минимална температура ваздуха од -8°С до -2°С, на југу до 2°С, у вишим пределима од -11°С. Максимална температура ваздуха од -1°С до 5°С, на југу до 8°С, у вишим предјелима од -4°С.

У уторак (31.01.) ујутру умјерено до претежно облачно и хладно, у источним пределима ће понегде падати слаб снијег. На западу ведрије и хладније уз мраз. Током дана наоблачење које ће донијети на сјеверу слабу кишу или сусњежицу, док ће на истоку и централном појасу и даље падати снијег. На југу дјелимично облачно и сунчано.

Минимална температура ваздуха од -7°С до -1°С, на југу до 2°С, у вишим пределима од -10°С. Максимална температура ваздуха од -1°С до 5°С, на југу до 9°С, у вишим предјелима од -3°С.

(РХМЗ / БН / Фото: пацкмореинтолифе.цом/)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

28.01.2023 09:39

Јос ми пра историја.Статус је битан зенама

ОДГОВОРИТЕ