Пронађено тијело у близини куће мајке Брајана Волша

Тело непознате особе испливало је јуче на плажи у близини луке Салем, која се налази на десетак километара од места у ком живи мајка Брајана Волша, Дајана Волш.

Свијет 27.01.2023 | 16:22
Пронађено тијело у близини куће мајке Брајана Волша

Брајан Волш, подсетимо, оптужен је да је убио супругу Ану Волш у подруму њихове куће 1. јанара, а потом њено тело раскомадао и бацио на најмање две депоније у близини куће његове мајке.

Волша су, подсетимо, у данима док се Београђанка водила као нестала, снимиле камере у близини места у ком живи Дајана Волш. Иначе, он је снимљен и како вози њен црвени аутомобил, највероватније како би прикрио своје трагове.

Подсетимо, истражитељи су на једној од њих пронашли крваве џакове, гардеробу и накит, као и ковид пропусницу на њено име. Такође, откривена је тестера а у кући је пронађен нож, као и трагови крви Ане Волш.

Међутим, делови њеног тела нису пронађени, па истражитељи претпостављају да их је раскомадао и бацио на једну од депонија која спаљује смеће.

Како преносе амерички медији, полиција прикупља доказе и покушава да утврди идентитет тела које је јуче пронађено на обали. Њега је, како наовде, открила жена која живи у близини и одмах је позвала полицију.

- Полицајци истражују место на ком је у четвртак поподне, око 16 сати пронађено тело. Кућа жене која је пронашла тело, је на обали, на самом улазу на плажу и приметила га је када је изашла да прошета пса - пренели су они.

(Курир Фото: Профимедиа / Саво Прелевић / АФП, WЦВБ-ТВ Бостон принстцреен, Принтсцреен/Инстаграм)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маја

27.01.2023 18:37

Монструм да ли је размисљао о деци..фуј то је за објесити

ОДГОВОРИТЕ