Ухапшен на граници код Требиња због убиства

Припадници јединице Граничне полиције БиХ Требиње ухапсили су на граничном прелазу Зупци држављанина БИХ чији су иницијали Н.М. /31/ за којим је Министарство унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона расписало потрагу због убиства.

Република Српска 18.01.2023 | 13:07
Ухапшен на граници код Требиња због убиства

Осим њега, службеници ове јединице су 13. јануара приликом изласка из БиХ ухапсили лице чији су иницијали Н.Б. /24/ које потражује Основни суд у Требињу ради издржавања казне затвора.

Приликом контроле на изласку из БиХ на лету за Дортмунд, припадници граничне полиције на Аеродрому "Тузла" јуче су ухапсили Д.К. /27/ којег Општински суд у Сарајеву потражује због кривичних дјела неовлаштена производња и стављање у промет дроге и посједовање и омогућавање уживања дроге.

Он је предат службеницима центра судске полиције у Тузланском кантону.

Припадници Граничне полиције у Градишци 13. јануара ухапсили су лице А.Р. /47/ које потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора. Ово лице је предато службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука. 

(Срна   Фото: МУП РС/Илустрација)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yyy

18.01.2023 13:12

све јадна суса нема ниједног крокодила све ситна риба

ОДГОВОРИТЕ
Name

www

18.01.2023 13:19

све ситна риба место да ухвате нацелника полиције у сарајеву дзафера хрвата који подрзава хулигане и којије задојен мрзњом према србима и србској деци којасу нападнута на илидзи за њега није ниста стоје србин издоден нозем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

18.01.2023 19:14

Све по реду хапсити, "ситне рибе", а онда касније и друге! Мора се негдје поцети! Сто се тице нозева, не мозес ухапсити цовјека зато сто има властито мисљење!