Ово су докази који терете Брајана за смрт Ане Волш

Крвави нож, тепих, пријава нестанка жене тек три дана касније, језива интернет претрага... Само су дио доказа које је америчка полиција прикупила против Брајана Волша, супруга нестале Ане Волш, а који га сумњиче за убиство своје жене.

Свијет 18.01.2023 | 10:12
Ово су докази који терете Брајана за смрт Ане Волш

Амерички медији, рано јутрос су објавили да су истражиоци лоцирали сигнал Брајановог телефона на двије депоније и центру за рециклажу у којима су коришћене спалионице. Сумња се да је Брајан уништио Анино тијело, те и да је мало вјероватно да ће она икада бити пронађена.

– Додатни детаљи у истрази и докази који поткрјепљују те оптужбе ће вјероватно бити представљени на суђењу, али у овом тренутку неће бити објелодањени – рекао је амерички тужилац Мориси.

Извори упућени у случај, изјавили су да је сигнал Брајановог телефона лоциран на двије депоније и центра за рециклажу у којима су коришћене спалионице – један у Абингтону и други у Броктону – два предграђа на јужној обали Масачусетса близу имања породице Волш у богатом граду Кохасет.

– Постоји велика количина физичких доказа прикупљених на различитим локацијама, али мало је вјероватно да ће неко тијело бити пронађено – каже за ЛАМаг високи званичник полиције.

Језиви докази

Током досадашње истраге, а шта је званично објављено јесте да су из куће заплијењене двије приколице за смеће, те је полиција пронашла и инструменте за сјечење, укључујући тестеру за метал и тепих за које се вјерује да садрже биолошке доказе. Такође, у подруму куће пронађен је крвав нож!

Полиција је дошла у посјед снимка Брајана Волша у близини контејнера продавнице пића у Свомпскоту на дан нестанка његове супруге. Такође, откривено је да је Волш купио средства за чишћење у вриједности од 450 долара.

Полиција је извршила и дигитално претраживање и пронашли су још доказа који су теретили Брајана Волша. Он је, наиме, у гугл претрази унио фразе попут: „Како се ослободити тијела жене од 52 килограма“ као и „Како раскомадати људско тијело“.

Подсјетимо, Ани Волш се изгубио сваки траг у ноћи између 31. децембра и 1. јануара. Њен супруг Брајан Волш пријавио је њен нестанак тек три дана касније. Истрагом је утврђено да је он опструисао истрагу, а у подруму куће пронађени су трагови крви и крвав нож. Такође, на сметлишту су пронађене крваве крпе и тепих, те америчка полиција сумња на најстрашнији сценарио. Брајан Волш се налази у истражном затвору, гдје чека епилог истраге.

(Блиц   Фото:Тањуг/АП)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

#

18.01.2023 09:33

Оволико нису писали ни о масовним убицама и жртвама колико о овом случају на нашим просторима се десе породични злочини дал у САДеу пишу о томе колико ови наши се свакодневно бакћу бахатим америма дјете је згажено у БГ један дан вијест а ово пуни данима ступце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2023 11:20

Јел те неко тјера да читаш?

Name

Само

18.01.2023 14:16

се сјетите чија је унука и све ће Вам бити јасно у вези толике медијске пажње. Да је каква сиротиња и избјеглица можда би био један чланак и готово.

Name

# за ре

18.01.2023 14:23

Хе хе хе теби би се нешто сигурно лоше десило да се не убацујеш у многе коментаре хе хе хе

Name

Отахарин

18.01.2023 10:06

Монструм! Женама дати, да му суде!!! Дјубре болесно! Мало је, све сем смртна и то мученицка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

18.01.2023 10:32

Наводи се да је купио средства за чишћење у вриједности од 450 долара, а пронашли толике биолошке трагове. Ово је доста занимљив случај, превише лако за доказивање, бојим се да му неко смјешта дебело. Не би ме чудило да се жртва појави жива некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2023 11:22

Па није муп рс

Name

Ооооо

18.01.2023 19:52

А,који је разлог да му смјештају????Која логика !

Name

Киwи

18.01.2023 11:07

Ех, да је Ана остала и живела у БГ. Материјализам нас све води у пропаст. На жалост, ови лопови политичари нас тјерају да идемо одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиција еx

18.01.2023 13:40

Оно што се у фрагментима може закључити из медија истражни органи воде темељиту истрагу, корак по корак, нема лако ћемо, нема јавашлука. Држе се својих процедура, склапају мозаик, не дају ништа у јавност. Док све не окончају. У коначни исход сигурно не треба сумњати, врло брзо ће и суђење. Не отеже се као код нас. Озбиљна држава, непоткупљиви истражни органи, нема непотизма, судство обашка, имуни на утицаје. Живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ