Супруг нестале Ане Волш оптужен за њено убиство

 Брајан Волш, супруг Београђанке Ане Волш нестале у САД, оптужен је за њено убиство, саопштило је данас тужилаштво. 

Свијет 17.01.2023 | 21:57
Супруг нестале Ане Волш оптужен за њено убиство

Према наводима окружног тужилаштва Норфолка, Волш ће се сутра појавити пред судом како би се суочио са оптужницом, преноси Ен-Би-Си Норфолк. 

Ана Волш нестала је 1. јануара рано ујутру када је требало да оде на бостонски аеродром Логан и одатле отпутује у Вашингтон због посла.

Њен нестанак пријавио је супруг Брајан Волш три дана касније.

Он је у понедељак прошле недеље ухапшен због основане сумње да је лагао истражитеље и одређена му је кауција од пола милиона долара, а негирао је кривицу.

Поједини амерички медији пренели су да је Брајан Волш на интернету претраживао ''како се решити тела жене од 52 килограма''.

Из тужилаштва је саопштено да је у породичној кући Волшових, у подруму, пронађен нож и крваве мрље.

Објављено је и да су надзорне камере у продавници ''Хоум дипо'' показале да је Брајан Волш 2. јануара купио траке, селотејп и средства за чишћење у вредности од 450 долара.

(Тањуг Фото: Фото: АП Грег Дерр, Фацебоок/Ана Wалсхе) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Калимееро

17.01.2023 21:25

Ана га је намјеравала оставити и отићи да живи са својим шефом који је са њима био на дочеку Нове Године. Брајан је то скужио и урадио што је урадио. Сад више нема жену, дјеца иду на старатељство (негдје) а он у "апартман" доживотно. А шта је са шефом? Е па он ће остати на леру. Ј.беш будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

18.01.2023 06:12

Тако раде безбозници који не цијене себе и вјерују само у овоземаљски зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија цворовиц

18.01.2023 08:47

????Какве везе има овоземаљски зивот и неки тамо зивот послије у који ти вјерујес.Какав цовјеце зивот послије зивота,мани се супље,то је за сиротињу било прије x вијекова,кад су људи били неуки,и лако их је било намамити.Данас је увелико 21.вијек...

Name

ре Илија цворовиц

18.01.2023 22:43

А људи вјерују у те глупости као да је камено доба.