Моззарт слави љубав, емпатију и храброст: Куповином поклона за запослене дониран новац за удружења

Посљедњи мјесец старе године и први у новој традиционално су мјесеци хуманости у компанији Моззарт.

Република Српска 06.01.2023 | 15:18
Моззарт слави љубав, емпатију и храброст: Куповином поклона за запослене дониран новац за удружења

Зато је Моззарт тим овог јануара у истим бојама и дијели исте вриједности - љубав, емпатију и храброст да увијек оде корак даље и буде побједник, јер тако тим постаје јачи, бољи и сложнији. Постаје и више од тима, постаје права породица.

Породица која је ове године подржала удружења „Срце за дјецу обољелу од рака” из Сарајева и „Трачак наде” из Фоче, куповином њихових производа. Од удружења „Срце за дјецу” на адресу регионалног лидера у приређивању игара на срећу стигле су мајице са порукама љубави, храбрости и емпатије, док су чланови удружења “Трачак наде” које окупља дјецу са потешкоћама у развоју израдили слике за запослене у компанији Моззарт.

“Ово није први пут да сарађујемо са удружењем „Срце за дјецу”, прије двије године донирали смо им новац у оквиру акције Навијај за голове, а учествовали смо и у трци Златни круг.

Одлучили смо да њих и удружење “Трачак наде” подржимо и ове године куповином производа које смо поклонили нашим запосленима у централама у Бањој Луци и Сарајеву” истакла је Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова.

Шта су то поручили запослени у Моззарту, погледајте овдје.

Средства од куповине поклона биће намијењена за лијечење дјеце обољеле од рака као и за чланове удружења “Трачак наде” са потешкоћама у развоју. Ово је само почетак и наставак године хуманости у компанији Моззарт.

(ПР)