Тошићев адвокат се огласио: Ево шта каже о помирењу

Дуско Тошић, бивши фудбалер и супруг Јелене Карлеуше, огласио се преко свог адвоката Николе Премовића.

Забава 05.01.2023 | 18:48
Тошићев адвокат се огласио: Ево шта каже о помирењу

- Поводом последњих изјава Јелене Карлеуше о Душку Тошићу у претходним данима, а по налогу и у име мог клијента Душка Тошица, принуђен сам да се јавно огласим! Душко Тошић је неко ко кроз целу своју каријеру, као угледни спортиста и бивши репрезентативац, избегава да се јавно експонира, нарочито када су у питању брачне и породичне ствари.

Понављамо да су и даље у току преговори о споразумном разводу брака Душка Тошића и Јелене Карлеуше и да је један од договора са Јелениним адвокатима, био управо да се ниједна страна не оглашава о брачним и породичним стварима, док су преговори о споразумном разводу брака у току - каже адвокат Премовић за Курир и додаје:

advokat Nikola Premović
АДВОКАТ НИКОЛА ПРЕМОВИЋФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

- Душко Тошић тај договор поштује, док Јелена својим последњим иступима у јавности крши постигнити договор и удаљава нас од мирног и споразумног решења ситуације. Апелујемо на Јелену Карлеушу да се, ради мирног решења, убудуће уздржи од јавног оглашавања о Душку Тошићу, разводу брака, о породичним стварима и истичемо да ћемо се сваки наредни пут кад то учини, јавно огласити.

Подсетимо, певачица је без задршке рекла да неће да да развод свом супругу Душку Тошићу, иако њихов брак не функционише. Она је је за Божић прошле године Душка пријавила за насиље у породици, након чега су се једном срели и на суду. Детаљи њиховог исхода није познато јавности.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Душко Тошић ме је изнервирао па сам морала да га казним једним постом, али нисмо се развели. Папиролошки се нисмо развели и живимо у истој кући и даље. Специфични су односи, не знам како да се изразим, а да ме опет не позове његов адвокат. Тужно је то што уопште помињем његовог адвоката, али рећи ћу једну велику истину и ту ћу ставити тачку. Душков живот нема смисла без мене. То је једна велика истина. Он не постоји без мене. Јако лепо са децом живимо и даље у наша четири зида. Мама и тата не функционишу. То је тужна прича сваког другог брачног пара у Србији. Брак као институција пропада првенствено због непоштовања мушкараца према жени, то је нажалост једна велика истина - казала је Карлеуша у емисији "Први ред" и додала:

- Када је реч о оцу, то је фигура која мора да постоји. То је један од разлога зашто мој брак са Душком траје и опстаје. Ја не желим да моја деца буду деца разведених родитеља - рекла је Карлеуша.

(Курир.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Лили

05.01.2023 19:23

Кроз шта је Душко пролазио и на основу њега је добила и има, шта рећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сестро слатка,

05.01.2023 21:35

Хтјела не хтјела тако ће ти бити, сама пала, сама се убила без њега ти не постојиш. Он је исувише културан да са тобом полемише, јер да си имало паметна не би са голим дупетом излазила на бину, мајка два женска детета, а певање је посебна прича. Ти незнање певати, твоје вокалне способности су 0.

ОДГОВОРИТЕ
Name

:Ре:Сестро слатка

05.01.2023 22:54

Свака роба има свог купца или боље рецено она има своју публику и тако је на естради преко 25 година,зиви неки свој зивот,сад дали се то некоме допада или не допада то је вец несто друго...

Name

Ре

06.01.2023 07:19

А тек сто је рузна...

Name

Драган

06.01.2023 00:32

Тако је кад познати фудбалери изаберу погрешно ове старлете што се намичу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

06.01.2023 06:58

После ове информације Космет, Украјина, Сирија.... су у другом плану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.01.2023 11:18

Извините она зиви ј ради вец 20 год тог Дуска није но познавала имала је она и без њега све....ипак је она Јелена Карлеуса била и прије Дуска да се ми разуминемо...а пјевање изглед па свако има право да се облаци како хоце...ствар укуса ?

ОДГОВОРИТЕ