Одиграш тикет и добијеш нов стан?! То може само у Моззарту, а ево ко су добитници станова у Бањалуци и Сарајеву (ВИДЕО)

Кључеви од станова у рукама кладионичарских зналаца који су се најбоље показали за вријеме Свјетског првенства

Република Српска 05.01.2023 | 13:19
Одиграш тикет и добијеш нов стан?! То може само у Моззарту, а ево ко су добитници станова у Бањалуци и Сарајеву (ВИДЕО)

Уручене су главне премије у Моззартовој наградној игри „Погоди најдужи тикет – Освоји станове“ која је трајала током Свјетског првенства у Катару – проглашено је укупно 96 побједника, а најпоноснији су били добитници главних награда, станова у Бањалуци и Сарајеву, као и добитник главне награде у дистрикту Брчком који је освоји Смарт пакет (телефон, лаптоп и ТВ).

Моззарт је организовао највеће такмичење у региону и пред играче ставио такмичарски изазов да током Свјетског првенства погађају најдуже тикете, а они су били најбољи од најбољих.

Пазите сада: власница стана у Бањалуци постала је Драгана Милисавић која је погодила тикет са чак 19 парова, уз добитак на тикету 818,96 КМ, док је Берислав Вујашин, који је добио стан у Сарајеву, погодио 18 парова са добитком 907,18 КМ. Новица Брковић је добитник смарт пакета са погођених 12 парова уз добитак на тикету 685,01 КМ.

Берислав из Сарајева није крио одушевљење, а када смо га питали шта је пресудило да судјелује у наградној игри и да буде најбољи, као главног „кривца“ је навео еуфорију око Свјетског првенства, али и вриједну награду као мотивацију да урони у статистику којом се често служи у професионалном раду. Све с циљем да покуша минимализирати срећу што је више могуће, али свјестан у исто вријеме да је срећа ипак важан фактор што је освојио главну награду.

Берислав, дипломирани психолог по струци, је такођер оставио још једну поруку за младе људе из БиХ:

„Хм, један добитни тикет ме дефинитивно не чини експертом да дајем савјет било коме, шта и како би требали, али ако мене већ питате имао бих поруку за младе, да тикете треба играти из љубави према спорту и забаве, без претјеривања, и да се боре да освоје једну од стипендија за које сам читао да дајете младим талентима у БИХ у свим дјелатностима од културе до спорта, јер знам да  ће им то донијети висе среће, задовољства и успјеха од било чега другог.“ 

С друге стране, ту је и Драгана Милисавић, доктор стоматологије по струци, на питање које се тиче састављања најдужег тикета несебично каже да је у питању тимски рад.

“Нисам сама. Ово је резултат заједничког подухвата мене и мог супруга. Током цијеле Моззартове наградне игре редовно смо заједно типовали дуге тикете. Зато смо заједно и дошли да преузмемо кључеве нашег новог стана.”

Наградна игра је до посљедњег тренутка била неизвјесна, а на питање о томе како је изгледало праћење резултата на табели, Драгана каже да је прошло у стрепњи.

“Било је заиста напето, неизвјесно и стресно. Играли смо углавном на голове. Што се тиче побједничког тикета све је текло глатко тај дан, без икакве неизвјесности. Али од тренутка проласка тикета до објављивања коначних резултата наградне игре и позива из Моззарта је најдужих неколико дана у мом животу.”

Да подсјетимо, највећа наградна игра у региону трајала је током Свјетског првенства у Катару од 21. новембра до 21. децембра и у том период такмичари су имали прилику да погађају тикете са највише парова.

Било је чак 96 добитника, а наградни фонд износио је преко 350.000 КМ. Побједници такмичења освоји су два стана (један у Бањалуци и један у Сарајеву), ултра смарт пакет, а дневни побједници су сваки дан освајали мобилне телефоне и паметне сатове.

Играјте се и у 2023. са Моззартом јер вас чекају бројна изненађења. Будите побједници!

(ПР)