Изречена казна не одговара учињеном прекршају

- Кошаркаши клуб Црвена звезда упутио је хитан захтев извршном директору Евролиге Маршалу Гликману да искористи своје право и овлашћење, и суспендује одлуку финансијског панела по основу члана 20 Ф Дисциплинског правилника Евролиге, саопштио је клуб на званичном сајту.

Кошарка 04.01.2023 | 22:30
Изречена казна не одговара учињеном прекршају

Финансијски панел Евролиге казнио је данас Црвену звезду забраном регистрације нових играча и тренера до 28. фебруара. 

Српски и регионални шампион мораће да плати и новчану казну од 25.000 евра због кршења Правила о финансијској стабилности и фер-плеју.

"Кошаркаши клуб Црвена звезда је испунио све финансијске обавезе и захтеве ЕЛ, о чему је у потпуности информисан и обавештен и сам Маршал Гликман, који се у јавности истоветно изразио. Зато сада очекујемо позитивну и брзу одлуку од стране привременог ЦЕО Евролиге.

О свим корацима које као клуб чинимо, у свему је у потпуности информисан и привремени председник Евролиге Дејан Бодирога. Изречена казна не одговара учињеном прекршају. Приликом одређивања казне, финансијски панел је имао веома широку и градативну селекцију санкција и одабрао је најстрожију, која у потпуности не одговара чињеничном стању", саопштила је Црвена звезда.

(Тањуг Фото: РТВ) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јаффа

04.01.2023 22:43

Бодирога, мој Бодирога, шта ти је ово требало?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћоки, Ћоки

05.01.2023 06:31

тако ми Реала, довешћу те Ћоки до просјачког штапа. (у потпису, Реалов Кампацо)