Новинара насмрт изуједали пси, супруга у болници

 Новинар и аналитичар Владан Радосављевић (62) преминуо је након што су га изуједали пси луталице у Великој Иванчи код Младеновца.

Србија 04.01.2023 | 20:37
Новинара насмрт изуједали пси, супруга у болници

Како преносе београдски медији, у нападу паса на Космају повријеђена је и његова супруга Олга (58), која је покушала да му помогне.

Њу су љекари хитне помоћи превезли у Ургентни центар и налази се у тешком стању.

Радосављевић је био новинар, некада НТВ Студио Б, један је од оснивача ПГ Мрежа.

Једно вријеме је био и директор Медија центра.

(Независне Фото: Принтсцреен/Yоутубе/ПГ Мрежа) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Свашта!

04.01.2023 19:57

Фин цовјек. Штета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето вам га

04.01.2023 20:51

На залост ово је постала свакодневница нико не води бригу о овом у БиХ је хорор по улицама од паса луталица а евидентан је пораст напада .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

04.01.2023 21:23

Тежак нехат не само локалних власти. Што се тиче паса луталица ништа боље стање није ни у другим местима у Србији. Вероватно и шире? Нису криви пси. Криви су сви они који о њима не воде никакву бригу. Под хитно се мора уредити стање у овој области по узору на развијене државе света. За почетак би се морала увести евиденција ко све и какву расу паса поседује. Када се направи евиденција даљњи кораци се сами од себе намећу. Овако, без надзора друштва, уже и шире заједнице, државе дешаваће се слична веома лоша дешавања. Људи су постали најмања брига, признали то или не! Човек човеку постаје пас луталица! Искрено саучешће породици покојног Владана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

05.01.2023 05:03

И у Бијељини ,поред канала ,клинци, бабе, наркомани,бахати и слично шетају опасне расе паса, наравно,без брњице.Само пуком срећом још није нападнуто нечије дијете.Дјецу склањамо да они мирно могу шетати своје,, маце,,Јер забога то су питоме, мирољубиве зивотињице.Комунална полиција би имала пуне руке посла, али на жалост они лове бабе поред пијаце што продају јаја.Оне су изгледа опасније.

ОДГОВОРИТЕ