Развели се Мирна и Алберт Нађ!

Мирна и Алберт Нађ више нису заједно. Дизајнерка и некадашњи фудбалер су се растали крајем прошле године након десет година заједничког живота. Она је недавно виђена у општини Нови Београд, где се распитивала о процедури враћања свог девојачког презимена.

Забава 03.01.2023 | 18:47
Развели се Мирна и Алберт Нађ!

Како сазнајемо од нашег извора, њих двоје су се растали у мирном тону, а остали су у добрим односима. За сада није познато који их је разлог довео до разлаза.

 
Albert Nađ, Mirna Nađ
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

- Мирна и Алберт били су у браку десет година. Заправо, они су се развели 2017. године, али су се брзо након тога помирили. Десет месеци после краха брака организовали су друго венчање и свадбу - каже наш извор и додаје:

- Мирна је нешто пре Нове године ишла да се распита шта јој је све потребно од докумената да врати девојачко презиме, али нисам сигуран да ли ће мењати и име свог модног бренда. Оно што је видљиво је то да га је променила на свом приватном профилу на Инстаграму. Да се нешто дешава с њиховим браком, почело је да се шушка крајем октобра, када Алберт није био на њеној ревији у Новом Саду, а иначе је до тада присуствовао свакој - завршава наш извор.

Albert Nađ, Mirna Nađ
ФОТО: ИНСТАГРАМ

Иначе, и на Мирнином профилу на Инстаграму може се видети да дуго није објављивала фотографије с некадашњим фудбалским репрезентативцем, као и да Нову годину нису провели заједно. Она је направила кућну журку за ћерку и њене другаре, али Нађа ту није било.

Позвали смо дизајнерку за коментар, али она није била расположена да прича на тему краха брака, као ни прослављени фудбалер.

- Немам коментар - био је кратак Алберт Нађ.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар