Николији и Весни присјео дочек Нове године због Реље!

Николија Јовановић и њена мајка Весна Змијанац због инцидента на београдском сплаву "Фристајлер", на којем је за дочек певао Реља Поповић, доживели су велики стрес на самом почетку 2023. године.

Забава 03.01.2023 | 17:58
Николији и Весни присјео дочек Нове године због Реље!

Како Курир Старс сазнаје од извора блиском реперу, услед метежа и стампеда који је настао након што је сплав почео да тоне у новогодишњој ноћи, Реља се неко време није јављао на телефон Николији. Певачица је за хаос на сплаву сазнала преко медија, који су одмах након поноћи почели да објављују снимке и фотографије са сплава који је тонуо.

Fristajler, splav
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Николија није могла да замисли гори почетак 2023. Кад су до ње дошле вести да је сплав на ком је Реља певао почео да тоне, није могла да поверује шта види. Због снимака на којима се види како људи вриште и беже а хладна вода озбиљно продире на сплав толико се уплашила да је одмах почела бесомучно да зове невенчаног супруга. Он се, као за инат, није јављао због читавог хаоса који је настао, што је њу јако уплашило. Како се у првим моментима није знало да ли има повређених, Јовановићева се забринула да му се нешто није десило. Реља у читавој гунгули није уопште регистровао да му телефон звони, па је она звала и чланове његовог тима, али ни они нису обраћали пажњу на телефоне, већ су сви били сконцентрисани на то да изађу са сплава што пре - каже извор Курир и додаје:

Relja Popović
ФОТО: НИКОЛА АНЂИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН

- Међутим, како је постојао само један излаз, у року од неколико минута тамо је настао хаос и није се знало ко преко кога иде. Ту је био заглављен и Реља, који јој се, кад је изашао на чистину и дошао до аутомобила, одмах јавио да је на безбедном и да се не брине, као и да је кренуо кући. Уопште јој није било свеједно, као ни Рељи, који је био баш сморен због свега и било му је јако жао што се овај дочек неславно завршио - испричао нам је извор.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/08/11/2822965_весна-змијанац02-дамир-дервисагиц_фф.јпг?вер=1672666586" алт="Весна Змијанац" />
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Поред Николије, за Рељу се забринула и њена мајка Весна Змијанац, која, упркос чаршијским причама, свог будућег зета обожава.

Њој су вести о несрећи на сплаву саопштили кад је завршила с новогодишњим наступом.

- И Весна се јако уплашила за Рељу. Нису хтели ништа да јој кажу док није завршила с певањем. Одмах их је звала, али се у први мах нису јављали на телефон, па се додатно стресирала. Кад јој је Николија рекла да је све океј и да је Реља већ код куће, лакнуло јој је. Баш се на њој видело колико се узнемирила - завршава наш саговорник.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар