Слађана Милошевић сломила обе руке!?

Александра Слађана Милошевић доживела је тешку незгоду пре неколико недеља, када је пала и сломила обе руке, сазнаје Курир

Забава 29.12.2022 | 18:42
Слађана Милошевић сломила обе руке!?

Славна уметница се тада, приликом изласка из зграде у којој живи на Новом Београду, саплела о канап на улазним степеницама и пала. Према речима нашег извора, рокерки је одмах било јасно да је задобила преломе руку.

 Слађана, као ни остали станари, није знала да је један њихов комшија везао канап код улазних степеница, није се надала томе и зато није обратила пажњу кад је туда пролазила. Међутим, чим је закорачила да сиђе, одмах се саплела и пала! Степенице су врло стрме и свуда је бетон, тако да није чудно што је задобила прелом обе руке - каже наш извор и додаје да је Милошевићева морала да носи гипс неколико недеља.

- Опоравак је био јако дуг и болан, није још увек све прошло, али сад је боље него што је било. Слађана се храбро носи с тим и кроз све је сама пролазила. Скоро седам недеља је носила гипс, али недавно су јој га лекари скинули и сад може постепено да се враћа нормалном животу - навео је наш саговорник. Рок звезда јуче није одговарала на наше позиве, као ни чланови њеног ПР тима.

Подсетимо, Милошевићева је сличну незгоду доживела и 2014. године. - Слађана је ноћас доживела тежак пад, у ком јој је повређено цело тело, посебно грудна кост, зглобови, шака, а нагњечени су и унутрашњи органи. Угрувана и у модрицама, с рођеним братом се јавила најближој болници - саопштено је тада из њене прес-службе.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар