Жељко напунио дворану: Песму посветио покојном Лаћи

Певач Жељко Самарџић одржао је традиционални београдски концерт у препуној МТС дворани.

Забава 29.12.2022 | 17:32
Жељко напунио дворану: Песму посветио покојном Лаћи

Популарног певача из првих редова бодрила је цела породица, док је публика углас певала Самарџићеве многобројне хитове преко два сата. Хала МТС дворане била је крцата до задњег места, а његове хитове публика је певала у глас.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/12/28/21/3300540_зељко-самардзиц-2_фф-с.јпг?вер=1672261007" алт="Жељко Самарџић, концерт" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен

На пола концерта Зељко је песму "<стронг>Ако одес" посветио покојном текстописцу <а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/256133/милан-лаца-радуловиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Милану Радуловицу Лаци. "Био Сам јуце на сахрани И посвецујем му ову песму", рекао је Зељко И пустио свој глас.

Подсетимо, Милан Радуловић Лаћа преминуо је изненада у Израелу, а његово тело пронађено је на улици у Тел Авиву. Ова вест шокирала је читаву естраду, па тако и Жељка Самаржић. Певач се пре пар дана од Радуловића опростио емотивним речима.

- Отишао нам је и мали Лаћа који је био део породице, тако да ми је нека туга и бол у срцу. Трудићу се да вечерас будем ведар - тужно је рекао.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар