Бившег Анђелкиног мужа погодила издаја: Постоје људи којима ништа није свето!

Дарио Прпић каже да његовој бившој супрузи Анђелки ништа није свето! Познати угоститељ је љут на глумицу јер је крила да је у вези са његовим пријатељем Марко Ж. Дарија је погодило то што су многи пре њега сазнали са ким је затруднела.

Забава 28.12.2022 | 18:37
Бившег Анђелкиног мужа погодила издаја: Постоје људи којима ништа није свето!

- Нисам у контакту са Анђелком јер мрзим лажи, а она је скривала истину од мене. Неке ствари би требало да буду светиња, као на пример да не треба да будеш са пријатељем бившег мужа. Али очигледно постоје они којима ништа није свето. Без обзира на то што сам бивши муж, тај човек је био мој пријатељ - каже Дарио.

 

Он није желео детаљније да прича о свом бившем другу и жени јер га, како истиче, њих двоје не занимају.

Anđelka Prpić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Желим да се стави тачка о овој теми! Није ми била намера да шалом: "Могу да им будем кум на венчању. Немам ништа против да и он узме моје презиме" настављам даље причу. Мене они стварно не интересују. Њихов живот, њихова ствар. Десило се шта се десило, живот иде даље - прича Дарио.

Да је и он кренуо даље, говори и чињеница да је после развода од <стронг>Анђелке упловио у везу са<стронг> Аном Павловић, коју је недавно верио. Њих двоје су се упознали преко заједничких пријатеља и од тада се не раздвајају. То показују и фотографије које Дарио често поставља на друштвене мреже, где њих двоје заједно позирају. Прпић планира да се ожени атрактивном црнком, која из првог брака има сина, баш као и Прпић. Он је са<стронг> Анђелком добио Јакшу.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/04/13/15/2530059_андјелка-прпиц02-дамир-дервисагиц_фф.јпг?вер=1672217186" алт="Анђелка Прпић, Дарио Прпић" />
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Дарио и Ана већ неко време живе заједно, а ускоро ће под истим кровом бити и Анђелка и Марко. Глумица је у петом месецу трудноће и увелико прави планове за усељење у заједнички стан. Пар је чекао са овом одлуком месецима, пошто су крили везу од породице и пријатеља.

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар