Стоја одговорила на прозивке да се упропаситла пластичним операцијама!

Певачица Стоја Новаковић доживела је недавно прави линч од стране фанова, који су тврдили да се потпуно упропастила естетским корекцијама и операцијама. Она истиче да се на такве коментаре не обазире, јер људи њу воле такву каква јесте.

Забава 27.12.2022 | 20:34
Стоја одговорила на прозивке да се упропаситла пластичним операцијама!

- Ево сва сам натечена због тога. Упште ме то не погађа, зато што ја примат не дајем изгледу него квалитету, мене људи такву и воле и драго ми је због тога - рекла је певачица.

 
Stoja Novaković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Кажите ви мени каква је то жена којој се не види бутка и каква је то жена којој се не види деколте? Нормално је док сте млади да треба да будете с*ксепилни, наравно у границама. Треба имати шарм и то је за мене сасвим нормално у 21. веку. Увек је било минића и седамдесетих година па ником ништа. Поносно носи и титулу једне од најсекси бака на естради, а сада је открила и коју колегиницу сматра конкуренцијом у тој категорији - додала је Новаковићева.

- Можда Злата Петровић јер је баш сексипилна бака, и Индира Радић такође. Има нас доста бака са естраде да смо у доброј форми, држимо се колико можемо - закључила је Стоја.

(курир.рс/Еxпресс.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Децко

10.01.2023 02:43

Ти Индири ниси до кољена!

ОДГОВОРИТЕ