Лаћина сахрана окупила естраду: Мири Шкорић позлило, Наташа и Дара неутешно јецале

Милан Радуловић Лаћа сахрањен је данас на Новом гробљу у породичној гробници поред мајке Марине и брата Милоша. Сахрани је присуствовало око стотинак људи међу њима и доста познатих певача са којима је Лаћа сарађивао.

Магазин 27.12.2022 | 15:30
Лаћина сахрана окупила естраду: Мири Шкорић позлило, Наташа и Дара неутешно јецале

Сахрана Милана Лаће Радуловића окупила је велики број познатих личности. На Ново гробље данас је дошло много Лаћиних пријатеља, али и бројних сарадника који су дуги низ година сарађивали са његовом покојном мајком Марином Туцаковић поред које је он данас сахрањен.

Међу естрадним личностима била је неутешна Мира Шкорић која је све време држала руке на лицу и јецала. Наташа Беквалац и Дара Бубамара такође су јако тешко поднеле испраћај Милана Радуловића Лаће на вечни починак, а обе су усликане уплакане како излазе из капеле после изјаве саучешћа.

<имг срц="хттпс://www.глориа.рс/дата/имагес/2022-12-27/101634_мира-скориц-ата_ифф.јпг?т=1672144558" />

Најболнију улогу на сахрани имао је певач <а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/41701/данијел-павловиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Данијел Павловић који је носио крст.Данијел, који је био добар пријатељ са текстописцем, носио крст и на сахрани Марине Туцаковић.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/12/27/14/3298790_сс_фф.јпг?вер=1672148672" алт="Данијел, Сахрана, Милан Лаћа Радуловић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ МОНДО

Последњи говор одржала је пријатељица покојног Милана."Волео је пажњу, имао је моћну харизму која никог није оставила равнодушним. Био је изразито интелигентан. Све је волео и свим пријатељима је био велика подршка. Од мајке је наследио доброту. Не желим да га људи памте да је умро од дроге", рекла је у говору Лаћина другарица, и за крај прочитала стигове његове песме.

На последњи опроштај од Лаће међу првима је стигао певач Данијел Павловић, полубрат Марије Шерифовић, као и хармоникаш Енџи Маврић, Жељко Самарџић, Жика и Јелена из Зане, Мира Шкорић, Дара Бубамара, Зорана Павић, Љиља Јорговновић, кума Маријана Петровић, Катарина Ребрача, Марко Настић, Наташа Беквалац, Љубица Његомир, Дејан Пантелић, Саша Матић, Горан Глухаковић из Ок бенда, Ана Бекута, Ана Кокић...

<имг срц="хттпс://www.глориа.рс/дата/имагес/2022-12-27/101636_натаса-беквалац-лацина-сахрана-ата_ифф.јпг?т=1672144728" />

Милан Лаћа Радуловић преминуо је13. децембра, а његово тело је пронађено у забаченој улици у Тел Авиву, у Израелу, где је био на одмору и на путовању по Светој земљи.

Тело са покојним Радуловићем у Србију је стигло у петак, а према речима извора блиском породици, обдукција и токсиколишки налази нису рађени. Фута није био у стању да идентификује Лаћино тело након његовог транспорта за Србију. То је за њега било превише. То је у име породице урадио један његов близак пријатељ.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Покој

27.12.2022 21:02

Му души.Оцу искрено саучешце

ОДГОВОРИТЕ
Logo

Entwicklung itsystem. Гесетзлицхер Вертретер Гајић Маркетинг Сцхwеиз.