Ево како изгледају сузе СНСД-овог асфалта у Бијељини

"Период прије избора у најсиромашнијој држави на свијету продје са великим бројем обећања, а боме и по којом акцијом", изјавио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић

Република Српска 26.12.2022 | 22:22
Ево како изгледају сузе СНСД-овог асфалта у Бијељини

"Дотични директор Аграрног фонда обуче одијело супермена, искочи и рече: “Обезбиједио сам 3 милиона марака, идем у рурални развој, асфалтираћу, јер ја сам много способан, дозначили су ми народне паре прије избора и сада могу да се шепурим по семберским блатњавим путевима", навео је он на свом Фејсбук профилу и додао:

"На страну то што је Аграрни фонд сада тај који спроводи јавне набавке за асфалтирање, а основна дјелатност је оно што и сама ријеч аграр објашњава, на страну и то што је грубо прекршен Закон о локалној самоуправи, ма када мало боље размислим ма то је све и логично јер ако Републиком Српском скоро двије деценије влада понављач, а што наш вриједни директор не би асфалтирао!"

"И тако кренула је представа, па то је сликање са јадним људима који у 21. вијеку чекају асфалт, па то је ливе пренос преко портала, па то су хвалбе, ја сам што сам, за кратко вријеме “ЈА” асфалтирах оно што градоначелник ни изблиза није могао јер смо моја дружина и ја лијепо му скинули средства са ставке асфалтирање, хе хе хе, како смо домишљати, па о томе пишу новине, па портали, иде сензација - “асфалтирамо у 21.вијеку народним парама", истакао је он у објави.

Е, сада нема везе, како каже, и то што Градска управа никада није добила списак асфалтираних дионица, метражу и тачну финансијску конструкцију, нисмо баш сигурни како и колико је потрошен дозначени новац из Компензационог фонда који нема баш много везе са асфалтирањем али кога то још брига, то је набитно! 

"И хајд опет све то на страну, него што тај асфалт пуче,  а није чесно ни два мјесеца прошло! Ију… па како то, па зашто то? 
Прва слика показује дионицу скорашње асфалтираног пута Бродац-Трњаци, па мало имам трансфер блама док гледам ову слику, али још више од трансфера блама имам горчину јер ово нису путеви који се раде, ово су путеви који се скрнаве! Ко ће за ово одговарати? Па неко хоће сигурно, у то вас увјеравам", истакао је Петровић.

"За сваку дионицу која је асфалтирана урадићемо керновање, па ће грађани знати колико њихов асфалт вриједи и колико времена ће проћи прије него се чувене “рупе” појаве по њему! Што имамо такве путеве какве имамо?  Зато што се ради брзо, неплански,  најчешће прије избора, зато што се “уградјује” гдје год се може па  чак и на дебљину асфалта, зато што су нам систематски уништавали државу и остављали нас у блату! 
Када смо код блата, е ту је други спаситељ ступио на сцену, ту је дотични потпредсједник Скупштине, који од скора сам себе прозва Гаврило Принцип, велики хуманиста и доброчинитељ сем када је сексуално узнемиравање у питању, осудјиван је због тога, али то нема везе, овдје код нас влада апсурд па то је ок скроз..", стоји у објави.

Мада сада, каже Петровић, како ови министри дају оставке можда није лоше да неко започне и ту тему да и ми имамо осудјиваног који је високо позициониран…

"Но скренули смо са теме, овај хуманиста, спасилац, довео је грејдер и средио пут Обријеж-Ченгић, а ред је средити тај пут с обзиром на број људи са слепилом у Ченгићу! Долазак грејдера је пропраћен медијски, опет ливе пренос, само што црвена трака није пресечена, но два дана потом…Пааааа…ништа се није промјенило, чак је и још горе…", навео је и упитао:

"Шта ли је овај радио тамо?"

"Но, то је слика и прилика њиховог (НЕ)рада, (НЕ)способности и “добре” намјере! Памет у главу народе, треба живјети у овој земљи натопљеној крвљу, треба дјеци бар нешто оставити! Бијељина има 300 км макадама, за асфалтирање свих дионица треба нам мало мање од једногодишњег комплетног буџета града… Туга, чемер, јад!", истакао је први човјек града.

"Кажу зауставио градоначелник пројекте, питам се који су то пројекти? Ако су пројекти крадја и корупција по типу трећине/половине и асфалт гдје се рупе отворе после два мјесеца, онда признајем крив сам, судите ми! П.С. Слике слободно могу преузети сви портали, посебно овај што је много вриједан, да допуни колекцију! Да није жалосно било би смијешно!", нагласио је Петровић.

(БН   Фото:Фацебок)

Коментари / 36

Оставите коментар
Name

Милош

26.12.2022 21:51

Златан Лазаревић, висе ми личи на мртваца у сандуку него на нормалног човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

26.12.2022 23:35

То мора да су асфалтирали Дјукини слепци. Црвена секта само зна лагату,красти и расељавати. Љубиса сам те Бог послао овом народу.

Name

Ре

26.12.2022 23:46

Тај сљам трази опозив Љубисе.

Name

Миле

27.12.2022 06:59

Постени Златан, као дир. ЕлектроБијељине подигао кредит код Нове Банке и ороцио та средства код Бобар банке. Средства пропала а слуцај затаскала Дијана Бозиц.

Name

Мира

27.12.2022 08:04

Где је сада онај Милан сто га зову " магарац" да види како су се куповали гласови и како се крало. Миско јави се!

Name

Међаши

26.12.2022 21:53

Је'л то онај што није добио ни 10 гласова у свом селу, много добар човјек???

ОДГОВОРИТЕ
Name

лукавица

26.12.2022 21:54

Чуј цијело село скоро слијепо.Тај Ченгић.Па то је за Гиниса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

27.12.2022 00:15

Надам се да су се одузеле возацке дозволе оним који су у задње вријеме ослијепили, то је опасност ако јос возе по улици.

Name

Бродац

26.12.2022 21:55

Мали, лице му изгледа као у полумртваца, који је устао из гроба...Велико ђјубре и много лош човјек. Обично људско смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

26.12.2022 22:00

Све сто треба да уради народ Семберије је да вјерује својим оцима а не да слуса лази од стране црвене секте. Као прво није истина да ниста није урадјено за двије године мандата градонацелника Љубисе Петровица а као друго довољно је само да је зауставио крадју, узимање народних пара и покренуо кривицне пријаве, то је висе него било каква асфалт, расвјета или сљунак. Тек це да се открију њихова недјела, тросење народних пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је,Мишко

27.12.2022 01:42

Градоначелник је трн у оку,камен у ципели,владајућој секти,јер будно прати њихов криминал,и спречава да га спроводе.Зато тако,попут шакала урнишу на њега,и што га више мрзе,то га семберци више воле.Не,без разлога,јер,нису сви са дијагнозом "сљепила',које дијагностикова,баш њихова чланица,свјесна да секта губи изборе,ако би се поштовала воља грађана!Па,планираше паклене планове за преваре,и крађе,што им и није било тешко,с обзиром на дугогодишње усавршавање у том послу.Навикла багра да краде,пријети,и отима,свјесна своје безбиједности,к'о,веле,"ако већ нисмо способни да живимо од поштена рада,пљачкати знамо,ту смо рекордери"...Па,навалише,да обезбиједе што више начина,за сваки случај.Добро им дођоше и народна средства из буџета,да,као асвалтирају за "слијепце"нешто пута,и напуне своје џепове за сваки случај.Па,опет,Петровић не би побијеђен,иако за њега не гласа ни један слијепац.Сјатише се лешинари,да га оцрне,па,ни то им не успијева.Љубиша свијетли својом части и поштењем као свјетионик,док су они дјеца таме и зла,а то грађани виде,на њихову жалост,чувају свог најбољег градоначелника,без надокнаде,чине то срцем,не из користи.Знају да ће Семберија напредовати незаустављиво,док их води честит,поштен,и искрен вођа.Све је на страни таквог човјека,и тако ће и остати,а ви,криминалци,помирите се с поразом,и не јуришајте на неодвојиву тврђаву. Тврд је орах,воћка чудновата,не сломи га,а,зубе поломи...Живио,наш градоначелник,највреднији драгуљ Републике Српске ????

Name

Боро

26.12.2022 22:04

Овај полуписмени бивши шеф техничког код Бобара сад умислио да је битна фаца у Бијељини. Уништио Електродистрибуцију, задужио, примао 4 године плату на термоелектрани, за џабе, за ништа, мало је и долазио на посао уопште, по двије и по хиљаде мјесечно, сад крчми паре аграрног фонда. Он да нешто прича градоначелнику доктору Љубиши Петровићу, поштеном човеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

26.12.2022 22:05

Клемпо даје одговор. Лоповчина свјетски. Лик који је електродистрибуцију уништио и довео у њу сав бијељински олош и бобарове криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угљо

27.12.2022 06:35

И ударио је цовјека аутом кад је путовао на посао у Угљевик и наравно није одговарао

Name

Ковиљуше

26.12.2022 22:08

Зар је толико љигав и такав лопов, нисам то до сада знао, мада ми одувјек дјелује сумњиво и са лоповском фацом!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

26.12.2022 22:22

Не вриједи то прицати народу кад додју избори опет по старом гласај за мене обезбиједи 50 гласова запослицути сина или кцер у опстину или неку другу дрзавну институцију и тако годинама једни те исти само се ротирају .Да је бих некаква дрзава 95 посто који су на власти са својом сколом и знањем могли би бити портири, цувари или неквалификована радна снага. питање је да ли би успијели заврсити ссс. Зато се одавде не одлази вец бијези.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миси

26.12.2022 22:36

Кад Миленко радикал отвара новопосљунцани пут у Ценгицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петровиц др

26.12.2022 23:13

Петровицу сваки пут има гаранцију 2 године И гдје се деси техницка греска људи исправе. А ста си хтјео рећи да ћеш сецспасити са тим па неби се рекло јер ти ниси за тог посла досао си из болнице ту да радис због висе новца па докторово је да лијечи народ а не да гледа гдје је висе новца па лети тамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миха

27.12.2022 05:20

Мислим да грађани Бијељине треба да узму говњиву мотку и да најуре и једне и друге јер су потпуно исти, раде исто и личе као јаје јајету и само се боре за фотеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

27.12.2022 08:41

И СТЕВАНДИЦ ЈЕ ДОКТОР,СТО НИСИ РЕКАО СЕФУ ДА ГА ПИСАЉЕ У БОЛНИЦУ ДА РАДИ ,А НЕ ДА КО СЕКА ОЕРСА СЈЕДИ И ВОДИ НАРОДНУ СКУПСТИНУ.СЈWТИТЕ СЕ САМО КАД ЈЕ НЕКО ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ У ВЛАСТИ,А ПУНА ВЛАДА И НАРОДНА СКУОСТИНА ЉЕКАРА,НЕМАТЕ ОНУ СТВАР ДА ТО КАЗЕТЕ НА СЈЕДНИЦИ НСРОДНЕ СКУПСТИНЕ.

Name

Чаруга

27.12.2022 06:18

Није то ништа у Угљевику код Василије Перића кроз асфалт трава прорасла па треба да је коси.То су асфалти за четири године трајања

ОДГОВОРИТЕ
Name

закључак

27.12.2022 06:34

Градоначелник је ок особа, само МОРА да се ослободи лоших људи /савјетника око себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

27.12.2022 06:42

Сто це асфалт на њиварским путевима. Погледајте какав је асфалт у сеоским срединама у Семберији. Само празне прице и обецања. Тако исто за прославу нове године силне паре се дају на музику, а биједе на сваком кораку. Јавне кухиње празне. СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

*

27.12.2022 06:48

Шта ћеш Петровићу Додик и владајући највише воле " слијепце" и "глуве" за све осим за оно што Додик и клапа прича. Доста има нашег народа што је и глуво и слијепо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоx

27.12.2022 06:57

Ти доктор. Па ја теби неби дао ни да ми прегледаш краву коњино глупа. Али ничија није до зоре сијала па неће ни твоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.12.2022 08:01

Види сектаског лопова и рецника му. Покри се јадо по усима. Мора да си мицин папак.

Name

ре зоx

27.12.2022 08:31

Упућивати тако ружне ријечи честитом човјеку, крајње је неваспитано.

Name

Мирослав

27.12.2022 07:18

Више ми је пун q... села, имате ви рупа и у самом центру града, па нико ни не спомиње то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско испектор

27.12.2022 07:29

Драско се разумије у асфалт,он треба то да види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј

27.12.2022 07:31

Овако је још један "кврцко" асфалт и бетон и знате да вам не причам даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивона Бајо

27.12.2022 08:09

Златан Лазаревић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соња

27.12.2022 09:51

Ма ајде бре ово је лаз. Није ово новоасфалтирана дионица Трњаци- Бродац. Асфалт је за сад у добром стању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГоГо

27.12.2022 10:25

Ево написаног доказа да је овај под Зоx дебил кога треба да прегледа добар психијатар јер очигледно има пола мозга и да га тата није научио да буде пристојан и културан!! Подгузна муво мируј, једи сендвич и потроши тих 100 КМ што си добио да лижеш гузицу свом шефу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

27.12.2022 17:16

Само се једно не слазем са градонацелником, ово није најсиромаснија земља на свијету. 30 година се церупа ова дрзава и јос нису све продали.само кад би нас водили струцни и домацински, гдје би нам био крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни РС

28.12.2022 12:37

Погледај мало Петровицу ста ти ради овај бандит Дико Цветиновиц и тзв бизнисмен Богдановиц звани Бондјорно, ста раде кримоси у талу са Кацавендом готов ено срусили ти сколу СВЕТИ САВА у центру града да би нправили како казу лукс станове са бзеном. Немас ти појма цовјеве ста ова СНСД банда ради по граду а камо ли.по селима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни РС

28.12.2022 12:39

А могли би ви са БН мало да обидјете сколу Свети Сава па да видите ста се ради !!!!

ОДГОВОРИТЕ