Вучић ће учинити све да сачува мир и стабоност на КиМ

- Министар унутрашњих послова Братислав Гашић поручио је данас да ће председник Србије Александар Вучић и државно руководство учинити све да сачувају мир и стабилност, али да се Србија неће уплашити Куртијевих терориста и њихових спискова за одстрел.

Србија 25.12.2022 | 18:29
Вучић ће учинити све да сачува мир и стабоност на КиМ

Гашић је на Копаонику припадницима Специјалне антитерористичке јединице  МУП и 72. специјалне бригаде Војске Србије поручио да је сигуран да док је њих наша земља не треба да буде забринута око било какве врсте тероризма, екстремизма и сепаратизма.

"Видим у вашим очима сву храброст, спремност, видим и обученост, видим и опремљеност. Србија је поносна на вас, јер види да је сваки наш грађанин безбедан и заштићен“, казао је Гашић, а сапштило ресорно Министарство.

Додао је да ће председник Србије и државно руководство учинити све да се сачува мир и стабилност, те да нема места страху од Куртијевих терориста и њихових спискова за одстрел.

"Зато вас молим да свом снагом радите на вашој обуци, на вашој опремљености, да би нашу мајку Србију сачували у будућности“, поручио је Гашић припадницима специјалних јединица Министарства унутрашњих послова и Војске Србије, који се налазе на заједничкој вежби.

(Тањуг Фото: МУП Србије) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Косова

25.12.2022 18:09

Цим се патријаху недозвољава да слузи бозицну литургију у пецкој патријасији није добар потез јер он се једини залазазе за сузивот И позива на мир надам се да це курти промјенит одлуку И пустит га нек моли за све људе И срецан Бозиц И нову годину свима мир И здравља те много среце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

25.12.2022 20:28

Него ста це друго да ради осим да се залазе за мир

ОДГОВОРИТЕ
Name

Процитао само наслов

26.12.2022 09:33

Ух сто би цовек могао да псује!

ОДГОВОРИТЕ