Ацо Пејовић спрема спектакл и дует са Емином

Година на измаку била је у знаку Аце Пејовића. Три концерта на препуном Ташмајдану, хит године, турнеја у региону на којој је оборио рекорде посећености само су неки од успеха које је постигао, а све то биће крунисано новогодишњим наступом „Поноћ је... са Пејовићем“ у Гранд Палаце Халл-у у Београду за који влада огромно интересовање.

Забава 23.12.2022 | 20:38
Ацо Пејовић спрема спектакл и дует са Емином

А по чему ће је памтити на приватном и пословном плану сам Пејовић, открио нам је на почетку разговора.

- По ко зна који пут схватио сам да је живот ролеркостер емоција и догађаја. У приватном животу дозивео сам лични губитак, који сам сам веома тешко поднео, али и веома срећне моменте попут дипломирање моје средње ћерке Марије на Медицинском факултету. Учинила ме је најпоноснијим оцем на свету. С друге стране, када говоримо о мојој каријери, била је година у којој сам се на професионалном плану остварио огроман успех - три Ташмајдана, два Спенса, велики солистички концерти широм региона...

Мало је рећи да сам, када је реч о мом послу, презадовољан – испричао је Пејовић за чији наступ у најлуђој ноћи припреме већ трају. Тако ће сала бити специјално декорисана по угледу на највеће светске ивент центре, храну ће припремати најбољи кувари, а обезбеђено је И специјално озвучење. Оно што ће такође бити посебно јесте чињеница да ће Пејовић дочекати Нову годину са својом породицом.

 
Goran Jovanović
ФОТО: ГОРАН ЈОВАНОВИЋ

- Срећан сам што сам и ове године у Београду. Осим што ћемо се сви заједно одлично провести, радује ме и чињеница да ће са мном те ноћи бити и моји најближи. Ћерке су у сопственој организацији и са својин друштвом, а ја очекујем да ће ми се на Сајму придружити супруга и моји најбољи пријатељи са којима сам свакодневно. Због тога сам додатно мотивисан да нам свима приредим незаборавну ноћ и уведем нас у бољу и лепшу годину- каже музичка Звезда која има И посебну традицију у најлуђој ноћи шпа после публике прво честита празнике своме куму.

- Прилично професионално приступам свом послу, тако да, без обзира на то што је новогодишња ноћ мало другачија од осталих наступа, увек сам у служби своје публике. Увек прво сачекам да све буде у најбољем реду, а онда, већ годинама уназад, прво честитам куму Вуку, који свира гитару у мом бенду и налази се тик уз мене на бини – рекао је Пејовић И открио И какве планове има за годину пред нама.

Већ у првој половини јануара очекује нас дуетска песма са Емином Јаховиц, о чему ћу причати када за то дође време, али и припреме за велики концерт у Загребу заказан за 11. фебруар.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар