Моззарт таленти крећу у освајање свијета

Својим талентима успјешно освајају научна признања, обарају спортске рекорде и блистају на позорницама. Они су млади који сањају велике снове, а на путу остварења помоћи ће им компанија Моззарт кроз акцију „Стипендирање талената“.

Босна и Херцеговина 23.12.2022 | 14:08
Моззарт таленти крећу у освајање свијета

Уз помоћ регионалног лидера у приређивању игара на срећу подршка ће стићи на адресе младих и надарених који су својим вјештинама то заслужили и успјешно се уписали на Моззартову листу талената.

У компанији Моззарт посједују апсолутни слух за таленте и надареним младим људима омогућавају даље усавршавање у различитим областима – од умјетности, културе, преко математике и економије, све до спорта... 

-Улагање у младе је увијек сигуран добитак јер они својим знањем и вјештинама покрећу свијет. Кроз нашу нову кампању млади ће добити прилику да испуне своје снове и достигну пуни потенцијал. Велико нам је задовољство што као компанија можемо да станемо уз њих и олакшамо им успон до врха- истиче Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт. 

Компанија Моззарт ће у наредном периоду, кроз мјесечно стипендирање, пружити подршку младим спортистима, умјетницима, научницима и другим талентима из најразличитијих области. Они ће добити прилику да избрусе свој таленат, напредују у животу и каријери, те остваре своје снове.

(ПР)