Бјела са Марићем на Башчаршији: Снима се серија Тома!

Српски редитељ Драган Бјелогрлић најавио је како је у току снимање серије "Тома", након истоименог филма о легендарном пјевачу Томи Здравковићу, а сада је осванула и прва фотографија главног лика на Башчаршији.

Забава 19.12.2022 | 21:27
Бјела са Марићем на Башчаршији: Снима се серија Тома!

Филм "Тома" је освојио и расплакао гледатеље широм регије, те је сасвим разумљиво зашто су многи с одушевљењем поздравили вијест да их сада очекује иста прича у епизодама телевизијске серије.

Снимање серије већ је увелико почело, а раније је било познато да ће се оно дијелом одвијати и на улицама Сарајева. Са Башчаршије сада се јавио Бјелогрлић заједно с глумцем Миланом Марићем, који у серији, као и у филму, утјеловљује главну улогу.

"Стиг’о Тома на Башчаршију, написао је Бјелогрлић позирајући с Марићем, док се иза њих види и дио сниматељске екипе.

Испод су се низали коментари пратитеља, који су дали до знања да с нестрпљењем очекују епизоде.

У серији која ће имати 10 епизода, глумачка постава коју смо гледали у филму, није се мијењала.

 

Улогу Силване Арменулић тумачити ће Тамара Драгичевић, а ту су и Петар Бенчина, Мирјана Карановић, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Срђан Жика Тодоровић, Марко Јанкетић, Иван Зекић, као и многи други.

Осим Бјелогрлића, сценарио потписује и Никола Пејаковић, а Бјелогрлић ће се заједно са Жељком Јоксимовићем наћи и у улози продуцента.

 

С обзиром на велики успјех истоименог филма, који је премијерно приказан на прошлогодишњем Сарајево Филм Фестивалу, сигурно је да ће серија бити међу најгледанијим на нашим просторима, а гледатељима ће донијети и доста детаља из Томиног живота, који нису могли стати у 2 сата и 20 минута колико филм траје.

(Ексклузива.ба)

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рака

19.12.2022 23:03

Тома је био Легенда.Пустити тог безвезног лика да га глуми је неопростив гријех

ОДГОВОРИТЕ