Какве промјене Српској могу да донесу ови кадрови?!

У Владу српске улази нови коалициони партнер окупљен око бошњачких партија - Покрет за државу. Министра ни у новој Влади нема из Херцеговине, Сарајевско-романијског подручја и ... 

Република Српска 19.12.2022 | 18:23
Какве промјене Српској могу да донесу ови кадрови?!

Мандатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић (СНСД).

Ко су стари/нови министри у Влади Српске: 

Министарство финансија: Зора Видовић (СНСД) 

Била министар 4 године, раније директор Пореске управе. Иако давно испунила услове за старосну пензију, има 69 година живота. 

Министаство енергетике и рударства: Петар Ђокић (СП) 62 године 

Вјечити министар, остаје у Влади иако је најава била да нико не мозе бити више од 8 година члан Владе. Био је министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске од  2010. године до 2014, а министар индустрије, енергетике и рударства од 2014. године до 2022. године. 
Доводио се у везу око спорне диломе јер је тврдио да је дипломирао 1991. године у Лондону. Под истрагом је правосуђа због давања концесија и погодовања страним компанијама. 

Министарство саобраћаја и веза: Недељко Чубриловић (ДЕМОС)

Има 70 година живота. 
У више мандата обављао је функцију министра саобраћаја и веза у Влади Републике Српске. Предсједник Народне скупштине Републике Српске од 2014. до 2022. године. Како сазнајемо, више од пола посланика из његовог посланичког клуба му не даје подршку да буде министар. 

Министарство за европске интеграције и међународну сарадњу: Златан Клокић (СНСД)

Министар у овом ресору у последњих 8 година. И код њега се прави изузетак да остаје у Влади и након 8 година јер је српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић тражила да он остане јер је комшија њеног супруга из Прњавора. 

Министарство здравства и социјалне заштите: Ален Шеранић (СНСД)

Обављао дужност у прошлом мандату као министар у овом ресору. Под санкцијама је САД због оснивања Агенције за лијекове Републике Српске. Поред 70-годишњег Недељка Чубриловић једини министар у будуцем сазиву Владе који је рођени Бањалучанин. 

Министарство управе и локалне самоуправе: Сенка Јујић (НПС)

Садашњи је министар управе и локалне самоуправе Републике Српске и функционер Народне партије Српске (НПС). Бивши је замјеник директора Центра за социјални рад Козарска Дубица. 

Министаство унутрашњих послова: Синиша Каран (СНСД) 60 година живота 

Универзитетски професор и доктор правних наука. Садашњи је генерални секретар Владе Републике Српске, предсједавајући Савјета за заштиту уставног поретка Републике Српске и арбитар у Арбитражном трибуналу за спор у вези са међуентитетском границом у области Брчког. Бивши је генерални секретар предсједника Републике Српске.

Одређене структуре су га предложиле за министра како би већа овлашћења добио актуелни директор полиције Синиша Кострешевић. Из тих разлога управо Каран наводно поставио услов да он постави новог директора полиције са ким мозе да сарађује и на тај начин преузме одговорност у самом МУП-у Републике Српске.

Министартсво рада и борачке заштите - Драгославу Кабићу (СНСД)

По занимању је дипломирани инжењер грађевинарства. Начелник је Одјељења за саобраћај, комуналне послове и заштиту животне средине и имовинско стамбене послове у Градској управи Приједор. Посланик је у Народној скупштини Републике Српске и члан Одбора за борачко-инвалидску заштиту. Предсједник је Градског одбора СНСД-а Приједор. 

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Саво Минић (СНСД)

Бивши начелник општине Шамац и предсједник Ловачког савеза Републике Српске. Саво Минић постао је нови директор „Калдере“ када ју је преузела фирма „Проинтер“, а прије тога је био директор Агенције за аграрна плаћања Републике Српске. 

Министартсво за научно-технолошки развој, високо образовање и информационо друштво - Жељко Будимир (СНСД)

Доц. др ангажован на Факултету политичких наука и савјетник у прошлом мандату српског члана Пресједништва БиХ. Наводно је учествовао у изради материјала о враћању надлежности са БиХ на Републику Српску. 

Министарство привреде и предузетништва - Дико Цвјетиновић (НПС)

Бивши народни посланик који освојио мандат на листи ДНС-а, који је касније напустио ту странку и прешао у НПС. Привредник из Бијељине. 

Министарство правде - Милош Букејловић (СНСД)

Кадар Обрена Петровића из Добоја и наводно бивши муж посланице Нине  Букејловић, која је Петровићева пасторка. Наводно се изјашњава као Хрват иако је, како тврде, крштен у Српској православној цркви. Нема радног искуства као правник у струци у правосуђу. У последњих годину дана обављао је дужност ВД директора Електро Добој, а истовремено је члан два надзорна одбора, секретар ГО СНСД Добој... 

Министарство просвјете и културе - Жељка Стојчић (СНСД)

Бивша потпредсједница Народне скупштине Републике Српске, бивши помоћник министра финансија, кадар Зорана Тегелтије из Мркоњић Града. 

Министасртво трговине и туризма - Севлид Хуртић (Покрет за државу).

Обављао дужност предсједника скупштине града Добоја. Рођеног брата предложио за делегата у Вијеће Народа Републике Српске. 
Севлид Хуртић, посједује имовину која је наводно процијењена на више од 13 милиона КМ. На своје име Хуртић има пет станова, који вриједе нешто више од милион КМ, три куће у вриједности од милион и по КМ, те земљиште и пословне просторе у вриједности од 70.000 КМ. 

Упражњена су остала два министарства и то за просторно уређење, грађевинарство и екологију и породице, омладине и спорта.

Та министарства треба да води једно Хрват, а друго Бошњак.

Кандидате за министре у та два министарства треба да дају Уједињена Српска Ненада Стевандића и Социјалистичка партије Петра Ђокића.

Социјалисти очекују министарство грађевинарства и екологије јер они управљају и Фондом за заштиту животне средине и тако би имали комплетну контролу тог ресора. 

Занимљиво је да бастион СНСД Лакташи и Градишка остају без министра у Влади. 

Како сазнајемо још увијек се "ломе копља" да се омогући да Недељко Ћорић остане министар саобраћаја, а да Недељко Чубриловић иде за министра грађевинарства. По том сценарију Жељко Будимир би могао да препусти министарство Денису Туркановићу. 

Министара у новој влади нема из изборних јединица 4, 7. 8 и 9.  Из изборне јединице 7 из Милића долази мандатар Вишковић...

Влада Републике Српске има 16 министарстава и у њој треба да буде осам Срба, пет Бошњака и три Хрвата.

(БН)

 

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

Миле

19.12.2022 17:38

Настављамо пљацку, тразили сте , гледајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

19.12.2022 21:15

Какве промјене, хахахха ми гласали за њих, а сад пишемо као нешто

Name

лукавица

19.12.2022 22:19

Стварно смо заслужили да нестанемо као народ.Никаква штета.

Name

Ре

19.12.2022 22:28

Трећепозивци. Тражили сте, гладујте

Name

Ре

20.12.2022 09:18

Влада више личи на геријатрији. Уз то све нестручни полтрони и улизице. Страшно! Министар правосуђа без радног искуства у истом, а и у струци. Битно да су послушне незналице које ће потписивати све и свашта. Нормалном човјеку данас је част не парципирати у власти ни на једном нивоу власти.

Name

ЕТО ТО

20.12.2022 14:40

ОВИ КАДРОВИ МОГУ СРПСКОМ НАРОДУ ДА ДОНЕСУ ВЕЛИКЕ ПРОМЈЕНЕ КОЈЕ СУ ВЕЦ ДОНЕСЕНЕ,,ЕВО РЕЦИМО ЈЕДАН ОБИЦНИ ПЕНЗИОНЕР А И РАДНИК НЕМОЗЕ ДА ПРОСЛАВИ БОЗИЦ СВОЈ НАЈ РАДОСНИЈИ ПРАЗНИК ИЗ РАЗЛОГА СТО КИЛА ПРАСЕТИНЕ ЗИВЕ ВАГЕ КОСТА 10 КМ..ЗА ПЕНЗИЈУ НЕМОЗЕ ДА КУПИ ПЕЦЕНИЦУ САМО ЗАТО СТО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ДОДИКА КОЈИМУ ЈЕ СВЕ ОВО НАТУРИО..БРАВО СРБИНЕ ГЛУПИ.

Name

ре

19.12.2022 17:43

Најбогатији стручњаци у окружењу без капи зноја, за свој лични интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

19.12.2022 18:46

ЈЕЛ ТО ЦУБРИЛОВУЦ СА 70 ГИДИНА МОЗЕ ДА ВИДИ МИНИСТАРСТВО САОБРАЦАЈА У ГРАДЈЕВИНАРСТВА,ПА ОН ЈЕ ДАВНО БИО ЗА ПЕНЗИЈУ,КАО ПРЕСЈЕДНИК СКУОСТИНЕ НИЈЕ ДОЛАЗИО НА САСТАНАК ЈЕДНОМ У ДВА МЈЕСЕЦА,ПА ЗАСТО СУ СТУДИРАЛИ МЛАДИ ЉУДИ ГРАДЈЕВИНАРСТВО И АРХИТЕКТУРУ ПО НЕКОЛИКО ГОДИНА,ПОЗНАЈУ НОВИ НАЦИН ТЕХНОЛОСКОГ УПРАВЉАЊА,А ВЛАДУ НАМ ЦИНЕ ПОЛУПУСМЕНИ ЉУДИ КОЈИТРЕБА ДА ПОНЕСУ ПАКЛО ОЕЛЕНА КАД КРЕНУ НА ПОСАО.

Name

Нисте

20.12.2022 00:45

Гласали за промјене вјероватно сте задобољни радом прослим мандатом владајуце мафије па сте их опет остсаили да наставе са пљацком, задузењима и унистењем Републике Српске а оцекујете неке промјене набоље

Name

Бл

19.12.2022 17:44

Багра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

19.12.2022 17:46

Све мој до мојега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

19.12.2022 21:26

Ови могу да донесу само пропаст.

Name

Економија

19.12.2022 17:47

Ста је са доктора Колета Васица, зна ли се ста? Цоек стјео да буде министар полиције а Дразан Еркиц директор полиције па им се искундаци све. Коле воли паре и на све је спреман, само да остане у власти. Неписмен цовјек који има 2 слузбена аита, једно као преседник клуба Разједињене партије и као вд Института за јавно здравље. Ко нас је клео бије дангубио, јадна дјеца сто су се стварно муцили да заврсе сколу постено, да би специјалац владао и одлуцивао о судбини овога народа. Јос му Гаргамел Синиса Илиц ниста не доби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.12.2022 21:21

Свака част, то је то..

Name

Татар

19.12.2022 17:52

Овакви кадрови увек доносе промене на горе зато што се од лопова не може очекивати да поштено зиве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

19.12.2022 17:52

Ма само постави ове старе што не могу јести пити ни да троше репрезентацију не могу ј.бати секретарице не може у ауту провести до Приједора мора у wц 2-3 пута због простате итд.има цчуда да направе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мита

19.12.2022 17:52

Ваљда би требало да се уз сваког кандидата наведе коју је завршио школу средњу, шта је студирао, да ли је куповао звања послије дипломе и које је послове обављао до сада. Коме паде на памет да предложи ту неваспитану и некултурну потпредсједницу Скупштине, претходног сазива за министра просвјете. Какву она има везу са просвјетом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

19.12.2022 20:04

Свима који се запосљавају на резноразне послове од опстине до дрзаве, обавезно треба тразити да наведу бар 5 колега из средње сколе или факултета који могу посвједоцит за њих.

Name

Зо

19.12.2022 17:54

Глуп смо народ, дефинитивно, ништа боље нисмо ни заслужили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

19.12.2022 17:59

Заболи ме таки шта могу и шта ће донијети. Знам, мени ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

19.12.2022 19:58

Баш тако

Name

Алеx

19.12.2022 18:01

Хахаах

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

19.12.2022 18:10

А како би било да Чубриловић иде у пензију! Ако је законом прописано 65 год. старости за све, онда и он и Зора Видовић , довиђења. Срам их било, несреће , несите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.12.2022 18:40

И мени то није јасно, засто они не морају у пензију?

Name

Ре

19.12.2022 19:25

По ком закону они могу и даље да раде?

Name

Одлазак

19.12.2022 19:29

Да ли то значи да у су младе и средње генерације отишле главом без обзира одавде, па метузалеми треба да буду министри. Невјетоватно да такви људи и даље воде министарства. Стари, болесни, заборавни, па људи, природа чини своје.

Name

Баја велики

20.12.2022 06:00

Овде ја тумачим законе

Name

Милиционар

19.12.2022 18:13

Сви бандити који ће радити искључиво по наређењу Баје и у свом интересу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коначно..

19.12.2022 18:14

..долази период благостања и неизмјерне толеранције

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.12.2022 18:20

Чуј препорука за министра јер је комшија њеног мужа.....стварно смо дно дна...а тек ова министарка просвете,економиста по струци,задњи пут била у школи прије 40 година кад је завршила средњу школу...нема нама спаса са оваквом памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козара

19.12.2022 18:54

Кад могу бити активни Новиц, Радмановиц, Спириц, онда мозе и Цубриловиц, јер је младји од њих. Срамота је да нам пензионери раде, а милади и сколовани људи на бироу.

Name

Ама

19.12.2022 18:24

Свее истоо и јос горе криминалции покривени партијама политицким групама лоповааа мали раде за велике партије коза ностра балканска 21 вијекаа хараа пунее институцијее мјесто у затвиреее они у фотељее залегли и цере се !! Дрскоо јаднооо биједнооо са прљавим капиталом предратни голаци подстанари голаци сад милионерии милијардериии прљавии без знања без моралаа харајуу!!!уз помоц медј заједнице

ОДГОВОРИТЕ
Name

058

19.12.2022 18:32

Багра лоповска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

19.12.2022 18:35

Сам. Велики дуг. Ето то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвико

19.12.2022 18:38

Каква,држава такви и владари,овакав народ боље и не заслужује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

К300

19.12.2022 18:52

Завршна фаза метастазе једног уништеног друштва. Здраво ткиво друшва одстрањено а ови психијтријски случајеви задају завршни ударац болеснику(РС). Жали боже невуних жртава, младих живота што пострадаше узалуд. Очито смо се, и свевишњем огадили овакви јадни па је и он окренуо главу од нас. Дијагноза:Републука Србска ће ускоро бити сахрањена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кројачица

19.12.2022 18:59

Гази Рудоња овчурине. Свака ти част

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

19.12.2022 19:31

Тражили сте, добили сте. Стисни овај народ још више. Што га више стишћеш, више те воли.

Name

Диша ош

19.12.2022 19:09

Штаје са наталијом тривић, оп су је изј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

19.12.2022 19:10

Ја овде не видим никакав пробле, прави људи на правом мјесту, зар треба нека памет, да би се управљало мјесном заједницом !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

19.12.2022 19:10

Нема нама спаса и бог кад види ово казе "Ајте у пизду материну"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

19.12.2022 19:12

Мало висе красти И нормално сто висе лагати И испирати мозгове управо оним сто их бирају Тако да ми уопсте није зао ста це бити јер тразили сте гледајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

19.12.2022 19:19

Бит ће асвалта према јахорини хуртић је министар

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЖНИ ЦАР

19.12.2022 19:39

Могу понудити пропаст као и до сад,неспособност,корупцију,сељаклук,крканлук,лажни патриотизам !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

19.12.2022 19:43

Како сад не ваљају а гласали сте за њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЖНИ ЦАР

20.12.2022 05:55

Бања Лука,ти мислиш да су избори регуларни,да сви гласају против "баје" и његове термити репрезентације ,он ће поново рећи да је његова побједа и да је чиста као суза,запитај се како!

Name

Станко

19.12.2022 19:57

Па све млади људи, испробани само ону могу дати републици србској вјетар у леђа, они имају перспективу да буду ту још макар 50 година. Ја мислим да бољих нема јер су већ отишли са дипломама инжињера, и професора да раде у иностранству у старачким домовима или на грађевини, јер код нас ови млади министри не требају замјену, они хоће још који милион и да отјерају и оно мало младежи што је остало, али нажалост то хоће и међународна заједница јер је признала ове најотвореније украдене изборе, не мислим да би ови други били бољи , али украдено је проклето а додик само краде и то је то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама нико,

19.12.2022 20:03

од ових изабраних министара на челу са?додиком и вишковићом,нихе ту да би народу било боље,већ су ту због својих џепова које ће напунити и сујете,јер немају знања,па немогу ни знати колико су јадни,биједни и нестручни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

20.12.2022 00:49

Недавно се десио физички сукоб у Влади, Веча група инжењера информатичара је отјерана из Информационог друштва. Отјерали су их незналице и неспособни

Name

Нормалан

19.12.2022 20:12

Могу да повецају дуг за јос једну милијарду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

19.12.2022 20:31

Сви промасени слуцајеви,само носиоци партија,јадни смо ми боримо се за фукаре да буду на власти,осим оних који нису били на неким листама. Ивај лопов дјокиц лазе своје гласаце,увијек он.Треба њега цебовати.

Name

Приједор

19.12.2022 20:30

Кабиц је недавно збавио диплому факултета, ради се о цовјеку врло ограницених интелектуалних могуцности који је каријеру поцео оцитавањем водомјера у приједорском водоводу. Теско саставља двије просирене реценице. Благо ресору који га је добио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јад и цемер

19.12.2022 20:36

О каквим промјенама прицате? Па, Додо је јос ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

21.12.2022 18:37

ТАЧНО ТАКО НЕ ЗНА НИ ПРИЧАТИ АЛИ ЗНА БИТИ ПОСЛУШАН БАЈИ

Name

Отахарин

19.12.2022 20:38

"лажи, кради и куни се, криво Не би ли се, остануло живо!"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

19.12.2022 20:45

МОГУ САМО ДА НАС ЗАДУЖЕ ПОКРАДУ И СТВОРЕ ДУЖНИЧКО РОПСТВО ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозо

19.12.2022 21:11

Све лопов до лопова ...пензионер до пензионера... Боже има ли те ако има пукни се громом у зграду владе на првој сједници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

19.12.2022 21:16

Могу погурати до потпуне пропасти. Близу смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

19.12.2022 21:42

Приватна територија идржавна добра се гурају у приватне фирме и џепове.напревљан клан да функционише јер тако може код бенастог народа који је задовољан мрвицама и јавним кухињама.ово је прави геноцид а и фашизам је врло близу.гурај народе и трпи кад си заосто и не просвећен а такве народе увек прате несреће и проблеми...

Name

Више Главобоље

19.12.2022 21:36

Само више глади и сиромаштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамо Б.

19.12.2022 21:41

"КО НАС ЈЕ КЛЕО НИЈЕ ДАНГУБИО" , вели ЕКОНОМИЈА кратко !! Па шта би у тој дружини радио стручан или креативан човјек ? Ту он нема ни посла ни мјеста !! ЉУДИ СУ БИРАНИ САМО ПО МЈЕРИ ; КО ЋЕ ВИШЕ ДА УКРАДЕ .У томе су већ искусни и ненадмашни. АХ, БОЖЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влада

19.12.2022 23:08

Ако буде овај састав то је треца лига љигаваца ,незналица и пензионера .Ту нема напредка. Најлисији састав министара. Нзм. ста је са додиком.

Name

РГ

19.12.2022 22:00

Какав Кабиц из Приједора , ста вам је новинари. Министар рада и биз це бити Радомир Граониц, проф ОНО из Новог Града, који је сада настањен у Бањалуци. Он је највећи стручњак у тој области и велики је патриота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сасвим свеједно

19.12.2022 22:27

У трулом измонтираном систему.... Нема ту уопсте ни ста да се "мудрује".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

19.12.2022 22:57

Какве користи је Република Српска имала од Сање Давидовиц? Ја сам млада особа и врло амбициозна, али измедју Цубриловица, Наталије Тривиц, Клокица и Сање Давидовиц, бирам Цубриловица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2022 06:49

Ти се палис на старије. Твој проблем.

Name

ДУРКАН.Т

19.12.2022 23:25

Шта је било Информационом друштву. Тамо су недавно сијевале шаке. У мање од пола године отјерано је 6 људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какве промјене?

19.12.2022 23:28

Да би дошло до промјена морамо се позивати на демократију, као на Западу. Ово су све празне приче. Многи демократију презиру, демонизирају, а причају о промјенама, позивају се на асада, Путина, Иран, Ис, талибане, итд. Хоћете вјечне владаре, имате их. Пиши пропало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

20.12.2022 00:09

Најјачи ми је овај Саво Минић, предсједник ловачког.Он сигурно има шта да понуди добра овом народу.Ако ништа друго,а онда,добру ловачку причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лутак искривљеног лица

20.12.2022 00:30

Сада можете мирно спавати,са оваквим играчима и громадама од стручњака и поштених људи,интереси Републике Српске никада неће бити доведени у питање.Још 4 године има да нас музу,препадају,газе,пљују,измишљају да су сви лоши и лажови осим њих и нас.Па осврните се око себе, колико вам је комшилука и фамилије вани.Само фукара,поданици страначки,нерадници,полтрони,амебе живе,,живот"овдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бб

20.12.2022 00:33

Куку се нама нестаце народа у Републици Српској бјезимо главом без трага

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕЦВИДЈЕНО

20.12.2022 05:45

Каква будала треба да будес па да гласас за некога ко це ти дјецу отјерати од куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

20.12.2022 05:54

Како Цубриловица није срамота да са 70 година буде министар а није могао проћи ни за посланика. Такодје и Видовицка у 69 години хоће и даље да министрује. Брука и срамота. Стидите се бједници и корумпираси!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вујо

20.12.2022 09:44

Зашто да се стиде својих година? Па овакви какви су, способнији су од много млађих, које једино интересује кладионица, кафић, друштвене мреже и блејање.

Name

Лаки

20.12.2022 06:00

Свака цаст Радоване јеси је саставио поготово министар правде прст у око народу.....Додусе ниста боље нисмо ни заслузили.Дај молим те немој да заборавис господина Васица јер његов допринос коалицији је немјерљив....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

20.12.2022 06:07

Колико ја видим, све је исто само њега нема (Лукача).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокиц

20.12.2022 06:47

Какви кадрови? Па побогу Дјокиц има правосназну пресуду гдје је криво И опет је годинама министар. Какви сте ви то људи.Кога годинама варате. Дјокиц И јос много други требају у затвор а не да буде министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тудја помоц и њега

20.12.2022 06:53

Док додик краде социјалне категорије нису добиле примања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

20.12.2022 06:58

Дочекујте Милу на Јахорини и Палама да вас опљачка још то мало сиротиње. Је..м вас глупаве србе из Сарајевске регије. Зашта онолике офанзиве и борбе? Да нас води Миле из Лакташа?Ееееејq

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

20.12.2022 11:02

Браво Мићо...да се нађе неко паметан у вашој регији, браво за коментар. А и Херцеговина је слаба са памећу. Пола владе несрби, а нај занимљивије је да у,, уједињеној српској" траже несрбина за министра... Боже ти сачувај...

Name

Проф.

20.12.2022 07:14

Чуј Жељка Стојичић,па она је рачуновођа-у Школи никад није радила. То је подцјењивање свих радника у просвјети.... Лаку ноћ-ту нема напретка...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

20.12.2022 07:42

Ко је овдје видио промјене? Слијепа пјешадија без и мало срама вуче се у колони за болесним вођом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Просветни радник

20.12.2022 09:27

Је ли ова министрица просвете икада радила у просвети, или је као и остали по страначког дужности? Зато нам школство тоне све дубље и дубље, на жалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Може , може , како да не

20.12.2022 13:00

Али да нам буде и 10 пута горе , а питање је да ли може горе од тренутног . Чисто системски план , да се народ уништи тотално , а изгледа да је то и заслужио , а о републици да се и не говори , шта ју чека . Што је најжалосније , све је договорено са такозваном међународном заједницом , а народ наиван , па многи мисле да ће ти међународни хохштаплери помоћи . Да , хоће помоћи , али овим криминалним властодршцима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

20.12.2022 13:04

Е мој Лукаче,оста ти празних руку, можда те још и поспреме у ,недај боже Хаг; а ниси се усудио Хапсити багру, оћеш ти у главни одбор. Који сте ви наивци, сад кад КараааН крене да вас хапси и Бањац политички обликује ,стевандић идеолошки обликује...ма бићете ко рибице, одлични за брање шљива у вочњаку у Ламинцима уз читање сабраних дијела великога Вожда... Нека тако вам и треба ,нисте боље ни заслужили , а и умислили сте да сте паметни...ха,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момо

20.12.2022 16:37

Све мој до мојега. Крали до сада. Тим парама куповали гласове(глас плацан 100 км). Наставице идаље красти зарад спаса Републике српске. Ти се народе продај за тих 100 км са изговором боље иста него ниста. Они це да јасу и да нас воде у пропаст. Поскупљења само иду. Плате и пензије минималне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мр

20.12.2022 20:50

Ништа добро....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.12.2022 11:31

Какав је то Чубриловић, "Бањалучанин"? Рођен у Крупи на Врбасу,тачније у забити, 6 км од асфалта гдје се до куће једва долазило са коњском запрегом. Вјечити сан сељака ( не правог-тежака ,вриједног домаћина) се остварио, само да обучем одијело и побјегнем од села,ја ћу руководити. Али ето већина је таквих у Додиној камарели.

Name

Власт је огледало народа

22.12.2022 07:35

Ничему се више не могу изненадити , ни зачудити. Судбина давно запечаћена, само се измакнути што даље од њиховог дохвата, ко може. Не зна се ко је веће зло, да ли они или странци. И једни и други стављају јарам народу већ деценијама. Пројектована политичка власт, тачније дефинисано криминално-политчка. Народ овца са којом можеш како хоћеш. То се из избора до избора стално потврђује. А тако је што мањкају интелектуални, етички и сваки други ресурси. Вриједносни , накарадни систем намећу они који владају.

ОДГОВОРИТЕ