Аргентина или Француска, меси или мбапе? Изабери фаворита и уз највеће квоте одиграј тикет у Меридиану!

Стадион Лусаил у Дохи угостиће у недељу две најбоље светске репрезентације Аргентину и Француску.

Фудбал 16.12.2022 | 16:34
Аргентина или Француска, меси или мбапе? Изабери фаворита и уз највеће квоте одиграј тикет у Меридиану!

Многи су управо овакав финални пар предвиђали и пре почетка Светског првенства, нарочито када су елиминисани неки од фаворита попут Немачке, Шпаније, Бразила…

Очекивања су испунили и једни и други, па ћемо сада на супротним странама гледати две највеће звезде ПСЖ-а - Лионела Месија и Килијана Мбапеа. Први има прилику да стави тачку на ГОАТ трку са Кристијаном Роналдом, други да одбрани светски трон.

Један од најбољих фудбалера у историји игре на травнатим теренима машта о дуго очекиваној “Богињи”. Ове године успео је да освоји један од трофеја који му је дуго измицао – Копа Америка, а сада га само корак дели од још једног великог трофеја који му недостаје.

Да ли ће изаћи као победник? Сазнаћемо у недељу, а до тада - време је да се забавимо уз меридианбет.рс и спремни дочекамо почетак великог финала!

Мало ко би могао заиста да проценио ко је фаворит у овом дуелу и зато је квота и на Аргентину и Француску - 1.90!

Ако желите нешто занимљивији тикет - истражите понуду на меридианбет.рс, а тамо вас рецимо чека и понуда за најбољег играча турнира. Занимљиво, у конкуренцији је управо двојац из француског тима.

НАЈБОЉИ ИГРАЧ НА ПРВЕНСТВУ:

Килијан Мбапе - квота 5.50

Лионел Меси - квота 1.20

Понуда је врло интересантна, а на вама је само да се региструјете на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, преузмете фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ ОД 2.000 РСД и то БЕЗ УСЛОВА!

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар