Вучић: Са Бабишом и Каталин Новак сам пријатељ

- Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да се у Мадјарској са преседницом те земље Каталин Новак и бившим премијером Чешке Андрејом Бабишом састао како би се заједно "ухватили у коштац" и разговарали о проблему са мигрантима.

Србија 15.12.2022 | 13:24
Вучић: Са Бабишом и Каталин Новак сам пријатељ

Он је тако одговорио на питање новинара зашто је представник треће стране премијер Бабиш позван на састанак, јер неће моћи у својој земљи да наступи по пимању миграната.

 "Позван сам од стране председнице Каталин, али, знате већ, знам Андреја већ много година и искрени смо пријетељи. Не занима је да ли је неко на власти, мене углавном занимају људи", рекао је Вучић.

Истакао је да ће се са председницом Мадјарске срести и када не буде на функцији председника Србије и када она не буде била на челу Мадјарске.
 Вучић је казао да многи људи долазе у Сбију и срећу се са опозицијом, али да је увек велико питање када се он негде сусретне са неком опозицијом.

"Ми смо добри пријатељи и наставићемо да то и даље будемо", рекао је Вучић.

Вучић данас борави у радној посети Мађарској у овиру које је са председницом те земље Каталин Новак и бившим премијером Чешке Андрејем Бабишом на прелазу Келебија - Томпа обишао привремене граничне баријере.

(Тањуг Фото: Принтсцреен/ТВ Пинк) 

Коментари / 0

Оставите коментар