Ксенија и Кнез снимају дует

Сада када је Ксенија Кнежевић, бивша чланица "Хуррицане", започела своју соло каријеру. Сви очекују њен велики дует са оцем и популарним певачем Ненадом Кнежевићем Кнезом.

Забава 14.12.2022 | 19:31
Ксенија и Кнез снимају дует

Он је за Пулс Србије открио како је Ксенија поднела распад "Хуррицане", али и када се очекује дует.

 

- Сад је лакше, пробила је лед. Имала је страх од тога како ће сама јер је навикла да Сања и Ивана буду поред ње. Било је помало необично на њена прва два наступа. Баш конкретно на првом њеном соло наступу у Подгорици сам био ја ту да је подржим. То је било на једном фестивалу и било је сјајно. Изгледала је као једна права дива када је изашла. После сам јој је и рекао да нема разлога да упада у неку панику јер је сама на бини јер ће то врло брзо доћи на своје место, што је и било - рекао је певач.

- Када се појави права песма. Све нас више људи пита то питање и наравно да хоћемо. Можда ћемо мој велики хит "да ли си икада мене вољела", пошто је ове године 30 година од како је та песма угледала светло дана, направићемо нову верзију те песме и ја бих волео да она буде део тога. Нека то буде почетак, али бих хтео и да направимо једну потпуно нову ауторску песму коју би смо певали заједно - рекао је певач.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар