Стоја се сели из Србије, овде је решила да настави живот!

Стојанка Новаковић Стоја решила је да напусти Србију и да се пресели у Хрватску.

Забава 14.12.2022 | 18:41
Стоја се сели из Србије, овде је решила да настави живот!

Како Курир сазнаје, певачица је одлучила да се пресели у Пулу, где је већ месецима у потрази за кућом у којој ће живети са супругом Игором, који је архитекта по струци, па јој он много помаже при избору нове некретнине.

Њих двоје су сигурни у своју одлуку да живот наставе на мору, али двоуме се да ли ће кућу на Бежанијској коси у којој су годинама живели да продају или да наставе да је издају, као што су то и досад радили, пошто су махом живели на имању у Перлезу.

Stoja
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Стоја и њен супруг дуже време траже кућу где ће се преселити. Она је била већ два, три пута у Пули у кратком временском периоду да би видела каквих кућа има у понуди. Највероватније ће се одлучити за кућу у познатом насељу Зеленика с величанственим погледом на море. Одлуку о пресељењу су већ донели, то им је приоритет за наредну годину. Њих двоје сад само размишљају о томе шта да раде с кућом на Бежанијској коси - да ли да је продају, пошто имају неколико примамљивих понуда, или само да је издају као што су досад радили, откад су се преселили у Перлез. То имање ће свакако задржати јер је Стоја јако везана за њега и то се не доводи у питање - завршава наш извор.

Stojanka Novaković, Stoja
ФОТО: НЕБОЈША МАНДИЋ

Ипак, и поред тога, Стоја ће наставити да се бави певањем, па ће из новог породичног дома ићи на тезге и увесељавати своју публику широм земље и региона.

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мирна

14.12.2022 17:48

А када оде у пензију кукаће и тражити националну пензију к'о певаљка Нада Обрић . Путуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

15.12.2022 08:31

Ма је.. их онај ко им даје те пензије! Има се коме дати, шта је са српским херојима који осташе инвалиди!