Чола о првој дјевојци: Било је то доста касно

„Доста касно сам имао прву девојку. Прва девојка ми је била већ кад сам био зрео. Крајем тридесетих, прва девојка ми је била Јасна из Локица“, рекао је Чола, па открио шта су све жене радиле како би му се приближиле:

Забава 14.12.2022 | 11:56
Чола о првој дјевојци: Било је то доста касно

Здравко Чолић је открио да је прву девојку имао тек када је имао око 30 година.

Славни певач је за хрватске медије испричао доста детаља о себи.

„Покушавао сам то да избегавам колико сам могао неким понашањем. Ја сам становао у Загребачкој 31 на Грбавици и тамо су екскурзије жена долазиле и шарале по зидовима. Три пута смо кречили двориште. То су приказали у документарцу ‘Певам дању, певам ноћу’.“

Признао је и да се у своју супругу Александру фатално заљубио.

„Ми смо се упознали у Брелима. Онда је то трајало боме 11 година. То је некако ишло споро и на крају је било бити или не бити. Није лако удати ћерку за естрадног уметника за која се свашта причало и прича“, присетио се певач, преноси Индеx.хр.

Чола каже да је према садашњој супрузи осетио симпатију, али не и љубав на први поглед.

„Била је то симпатија на први поглед и то ти се у животу догоди три-четири пута да ти се нетко свиди и да желиш бити с њим, али није лоше кад се људи дуго забављају јер тад се појави нешто друго, брига о неком“, рекао је певач.

Легенда поп музике каже да никада није трошио новац на неке естравгантне ствари, као што је то случај са популарним глумцем Николасом Кејџом, који је богатство потрошио на куповину кристалних лобања и албино кобри.

„Ми никад нисмо имали те висине хонорара, али ја никада нисам имао неки страшни афинитет према аутомобилима. Путовања и гардероба су седамдесетих и осамдесетих били фетиш. Никад нисам имао велике материјалне прохтеве. Моје је било да се негде оде, на море или да направимо неке феште и да се тамо потроши, али никад нисам имао жеље да купим неки сат. Нисам патио од тога“, испричао је Чола.

На крају, открио је и да ли му је током каријере засметао неки трач о коме се дуго говорило.

„Постоје те неке нетачности јеси ли био с овом или оном, овим или оним, али људи у кафићима причају, а сви знају да није тачно. Била је гомила тих инсинуација седамдесетих и осамдесетих, али касније остариш па те више „не узимају у уста“. Један мој продуцент из Сарајева, који живи у Будви, Милан Ступар, у време тих трачева на сексуалној основи, он је рекао: „Је*о мајку, како си ти срећан човек, и кад те нема присутног у јавности с новим материјалом, добијеш трач који препричава цела Југа.“ Он то гледа стратешки. Све се заборавља и долазе нове ствари, али у јавном послу то је нешто с чим се мораш носити“, рекао је Чолић.

(<стронг>Нова.рс Фото: БН/Архива) 

Коментари / 0

Оставите коментар