ЈК опет напала Топалка: Њега би требало у лову нешто да стрефи с леђа ко вепра!

Јелена Карлеуша је пре нешто мање од месец дана жестоко напала и извређала свог колегу Милана Топаловића Топалка, који је на Инстаграму поставио своју фотографију из лова с пушком у руци.

Забава 13.12.2022 | 20:37
ЈК опет напала Топалка: Њега би требало у лову нешто да стрефи с леђа ко вепра!

Иако је деловало да се сукоб између њих мало смирио, Карлеуша је опет бруталним речима оплела по Топалку, те му је поручила да би волела да га "у лову нешто стрефи, нпр. с леђа, ко једног вепра или ко једну дивљу свињу".

- Топалка би требало да одведу у лов са још неким ловцем који нема баш те способности да добро циља, па да га случајно нешто стрефи, на пример с леђа. Ко једног вепра или ко једну дивљу свињу. Можда би то био спас за шуме Србије - поручила је Јелена у емисији "Ексклузив", показујући Топалку средњи прст у камеру.

- Ти мене питаш за Топалка? То је човек за кога не могу да кажем ни да је умро, није се ни родио. Лови и убија по шуми, а ја сад причам о њему - завршила је ЈК у свом стилу, док нам је Топалко, када смо га позвали, поручио:

Milan Topalović Topalko
ФОТО: ПРИНТ СЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Карлеуша ме не занима!

Подсетимо, сукоб је почео када је Карлеуша оставила певачу коментар испод фотке коју је објавио назвавши га "психопатом".

- Шума је све оно што ми је потребно да се детоксирам. И мени је та пушка потребна, да те заувек детоксирам, психопато! Ти ћеш индијанац да убијаш по шуми? Ј*бем ти матер болесну! - написала је ЈК, а онда јој је он одговорио да су му ловци рекли да "Јелену доведу да им пева, али да је скупа".

- Сви моји другови су ловци, имали смо свињокољ у Срему, спремали смо месо и било нам је занимљиво да пустимо песму и снимамо све то с куленом и певамо. Баш смо се лепо забавили. Ја бих волео када би она певала моју песму уз нешто своје. Не знам колико се у жанровима уклапамо, више волим свирке, снимамо различиту музику, дует ми је незамислив. Неко се нашали, али сад ловци сви кажу да у ловачки завод доведем Карлеушу да пева, нису они толико храбри да могу да плате, скупа је она за то. Нисам двосмислено рекао - закључио је раније Топалко.

Milan Topalović Topalko, Jelena Karleuša
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ова господја

13.12.2022 20:28

Је превише,себи умислила,да може вриједјати како кога стигне.Стид,нека ју буде.

ОДГОВОРИТЕ