Венди жестоко оплела по Тањи Савић: Вратићу је на фабричка подешавања!

Весна Вукелић Венди не престаје да провоцира Тању Савић. Певачица тврди да се њена колегиница никада није забављала са градоначелником Бања Луке Драшком Станивуковићем, већ да је, како тврди, била особа за протокол.

Забава 12.12.2022 | 20:32
Венди жестоко оплела по Тањи Савић: Вратићу је на фабричка подешавања!

Нажалост, закачила се за мог рођака Драшка Станивуковића. Прво, она никада није била са њим у некој причи, него је нашминкана као особа за неки протокол (узета као особа за протокол). Народ не зна да је она узета за неке протоколе, она је то добро искористила да себи прави фаму око тога да је његова девојка, а Драшко, који је очигледно много наиван, (мораћу са његовом баком, госпом Вукелић да поразговарам, да видим шта се ту дешава), тако наиван прогутао је нечију фору (ко ћуран кукуруз) и ставио је да буде дама неког протокола, дама под знацима навода. Не може неписмен човек, а незахвалан да обави мисију. Та мисија иде ка њеним малим, ситним, органским потребама, да задовољи велику сујету. То су мали људи, мали формати, са огромним сујетама. Ја сам видела да ће Драшко да погине, под знацима навода погине, и морала сам да реагујем на питање новинара - објаснила је она у емисији "Јутро на квадрат" Студија Б и додала:

Vesna Vukelić Vendi, Draško Stanivuković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ФАЦЕБООК

- Немам проблем да ме људи не воле, али не може она да каже за мене "Ја не знам ко је она". Мора да бира речи. Ја ћу да је вратим на фабричка подешавања. Ако кроз њену ламизерију треба да објашњавам ко сам ја, боље да не објашњавам, јер после тога трава неће расти више!

Vesna Vukelić Vendi
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар