Бразилци спремили тактику и открили како до полуфинала

На реду су четвртфинала Светског првенства!

Србија 09.12.2022 | 12:23
Бразилци спремили тактику и открили како до полуфинала

После два дана паузе, поново су све очи упрте у Катар, тачније у четвртфиналисте Светског првенства у фудбалу.

Овог петка наставља се Мундијал и то утакмицама четвртине финала, а најпре ће се састати Бразил и Хрватска, те Аргентина и Холандија.

Јасно је да су Бразилци највећи фаворити на овом шампионату, изузев утакмице против Камеруна - показали су апсолутну доминацију, али сада имају тежак задатак пред собом: селекцију Хрватске.

"Селесао" је Хрвате дефинитивно схватио озбиљно, а то не крије ни селектор Тите, који је истакао једну изузетно занимљиву чињеницу - исти човек је "снимао" и Србију и Хрватску

- Наш сарадник Рикардо Гомес нам доноси битне информације. Он је скаутирао Србију, а сада је и Хрватску. Објаснио нам је до детаља Хрвате. Имају играче преко 30 година, искусне на великим трунирима. Поседују велики индивидуални квалитет, али и технички екипни квалитет. Имају технички јако добре везисте. Битно је њихово маркирање. Знамо њихов модус операнди - рекао је Тите на конференцији за медије пред четвртфинале.

А, да ли ће онда Рикардова анализа бити довољна да се после "Орлова" савладају и "Ватрени"? Судећи по квотама и проценама букмејкера - хоће. Наиме, квота на победу Бразила износи 1.45, док је победа Хрватске тек на 8.80. Процените сами и САСТАВИТЕ ТИКЕТ!

Када се ради о другом четвртфиналном пару, Холандију само три утакмице дели од славе, али далеко од тога да Аргентинци немају мотива. У прошлости су "гаучоси" били бољи, Аргентина је славила у полуфиналу Светског првенства 2014. године и то након пенала, па је можда време за "освету"

Квота на победу Холандије је 3.50, док се предност ипак даје Аргентини - квота на победу дружине Лионела Месија је 2.35.

Било како било, јасно је да нас ове вечери чека прави фудбалски спектакл, који можете употпунити МУНДИЈАЛСКИМ ТИКЕТОМ!

Такав је најбоље саставити у Меридиану јер вас на истој адреси чекају НАЈВЕЋЕ КВОТЕ, као и фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ ОД 2.000 РСД и то БЕЗ УСЛОВА!

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Корослав

09.12.2022 12:09

Овоме десно на дресу изнад лијеве ноге се види бр.3

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

09.12.2022 13:52

Знаци бит це 3-0 за Бразилллл

Name

Зијо

12.12.2022 12:17

И како заврши,јел било 3;0 за Бразил? ????

Name

Истина

09.12.2022 13:47

Ово је све болесно,цестотке кимсијама и на ногомету и на Схенгену!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киту

09.12.2022 17:57

Марјанову сте ви спремили

ОДГОВОРИТЕ