Да ли је Рамос послао Роналда у пензију?

Португал има нову звезду и кандидата за "Златну лопту"! Португал је славио, Рамос се прославио!

Фудбал 08.12.2022 | 11:35
Да ли је Рамос послао Роналда у пензију?

Убедљивом победом над Швајцарском, (6:1) Португал је резервисао последње место у четвртфиналу Мундијала у Катару.

 

Португал ће у наредној рунди играти против најпријатнијег изненађења турнира, Марока, који је након једанестераца елиминисао Шпанију.

 

Оно што је многима запало за око јесте да Кристијано Роналдо, један од најбољих фудбалера данашњице, није славио победу свог националног тима, већ се одмах упутио ка свлачионици. Причаће се о овом његовом потезу у данима након убедљиве победе, пре свега зато што га је селектор Фернандо Сантош овог пута избацио из стартних 11 и уместо њега на терен послао момка који је шансу апсолутно искористио.

 

Цео свет остао је затечен одлуком Фернанда Сантоша да остави Кристијана Роналда на клупи, али утисак је – био је потпуно у праву!

 

Његово место заузео је млади Гонсало Рамос који је постигао три гола у дуелу против Швајцарске!

 

Играч који је пре овог меча имао само 33 минута сениорског фудбала за репрезентацију постао је главна тема светских медија и нови миљеник навијача. Ој је успео да оствари успех какав није виђен још од Пелеа 1958. године. И поставило се питање - да ли је време за пензију Роналда?

 

Ако погледамо понуду кладионица - јасно је да је име Гонсало Рамос просто "искочило" и сада се већ налази међу кандидатима за "Златну копачку", односно признање за најбољег стрелца Мундијала!

 

Конкуренција је, наравно, опака, велика нападачка имена се налазе у Катару, али квота на Рамоса изности 25.

 

Наравно, ту је и Роналдо - квота на Португалца је 65, али пре свих - предњачи Килијан Мбапе са квотом 1.55.

 

Издвојили бисмо још Лионела Месија - квота 10, као и Харија Кејна - квота 40, али нема сумње да је Рамос многима помрсио конце.

 

А, да ли ће успети да постане главна звезда Мундијала - остаје да видимо. Наредна утакмица Португала чека нас у суботу, када ће одмерити снаге са Португалом. До тада - региструјте се на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, покупите фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ од 2.000 РСД и то БЕЗ УСЛОВА и истражите понуду за онлине кладјење!

(БН/ фото: yоутубе принтсцреен)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Барем

08.12.2022 11:23

у "Р Е З Е Р В У" !!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

08.12.2022 11:43

Момак је добро одиграо али треба годинама да се доказује као Роналдо,Меси..да би досао до златне копачке.Могуће је да је смјена генерација,кад си на врху можеш само доле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

08.12.2022 12:14

Најгоре је кад цовјек умисли да је бог!Опет га оставити на клупи и кренути са оним младицем зељним игре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комплексас

08.12.2022 13:00

Тески.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као цовјек

08.12.2022 14:48

Нула а то му је горе од свега....

ОДГОВОРИТЕ