Црвена звезда повлачи дрес са бројем 11

На ванредној седници Скупштине ФК Црвена звезда, верификована је одлука Управног одбора о повлачењу дреса са бројем 11 по завршетку текуће сезоне, у знак поштовања према Драгану Џајићу.

Фудбал 03.12.2022 | 16:16
Црвена звезда повлачи дрес са бројем 11

Тим потезом, трећој Звездиној звезди ће се на још један начин одати признање за све оно што је учинио за клуб, а број 11 ће после 12 (посвећен навијачима Црвене звезде) и 26 (повучен из употребе након трагичне смрти Горана Гогића), бити повучен из употребе.

То значи да ће Осман Букари бити последњи фудбалер Црвене звезде који ће имати ту част и привилегију да носи дрес са бројем 11, с обзиром да ће од лета задужити нови број.

- Нема речи којима бих могао да се захвалим на великом признању као што је повлачење дреса са бројем 11. Када проведете 60 година у Црвеној звезди и потом добијете признање, онда заиста морате да будете срећни и задовољни.

Када је реч о Црвеној звезди, наставићу да до краја живота покушавам да дам мали, било какав допринос за развој и успешност клуба у будућности. Хвала свим људима који су дали иницијативу да се дрес са бројем 11 повуче, као и онима који су донели ту одлуку.

Велико задовољсто сте ми учинили. Мислио сам и да ће да те потекне суза, али неће, суздржаћу се. Хвала вам, а ја ћу наставити да дајем допринос развоју и успеху Црвене звезде - рекао је Џајић у емотивном обраћању на ванредној седници Скупштине ФК Црвена звезда.

На крају су из клуба послали јасну поруку: "ФК Црвена звезда се још једном захваљује Драгану Џајићу, легенди нашег клуба, на свему што је учинио!", наводи се на сајту црвено-белих.

(Курир спорт  Фото: www.црвеназвездафк.цом)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Истина у оци

03.12.2022 15:46

Зар се не мозе појавити јос боља 11...мозе тај одбити да игра за звезду јер хоце да носи дрес с бројем 11

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

03.12.2022 15:50

Нека дају капетану Драгану тај број.

ОДГОВОРИТЕ