Готовински кредити Нове банке са фиксном каматном стопом

Нова банка а.д. Бања Лука представила је кампању за промоцију готовинских кредита. Кампањом су обухваћени кредити који се становништву пласирају са фиксном каматном стопом, што клијентима гарантује стабилност током цијелог периода отплате.

Република Српска 30.11.2022 | 20:14
Готовински кредити Нове банке са фиксном каматном стопом

Кредитни захтјеви за готовинске кредите запримају се без трошкова обраде.

Максималан износ готовинског кредита је 50.000,00 КМ, са роком отплате до 10 година.

Средства се могу користити за различите намјене, а једна од могућности је и рефинансирање постојећих кредитних обавеза, што клијентима омогућава да умање постојећу финансијску изложеност и једноставније управљаљу властитим буџетом.

Стога слоган кампање, која ће трајати до 31. децембра 2022. године, гласи: „Изаберите баш оно што Ви желите“. Кампања је креирана у сарадњи са глумицом Слободом Мићаловић, познатом по бројним филмским и позоришним остварењима.

Нова банка континуирано ради на унапређењу постојећих услуга, прилагођавајући их потребама клијената, али и на имплементацији нових услуга у складу са стандардима савременог банкарства. Више информација о понуди готовинских кредита доступно је на страници www.новабанка.цом, те путем бесплатног инфо телефона 080050011.

(ПР Фото: ПР) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вриједјате интелигенцију

30.11.2022 20:57

Мало сутра, кад додате обраду кредита од 2%, осигурање кредита на 50.000КМ износи негдје око 2.000КМ-2.500КМ, одрзавање рацуна, картица и апликације за интернет плацање током 10 година и на то све вас услове да морате имати и њихову позајмицу минимално 500КМ по текуцем рацуну, уз пренос плате у ту банку. А опет све зависи од Еурибора без обзира на фиксну камату. Па кога ви зајебавате, ово вриједја интелигенцију!

ОДГОВОРИТЕ