Истетовирао баркод са апликације за палаћање на руци!

Један неименовани Тајванац постао је вирални хит на друштвеним мрежама након што му је баркод апликације за плац́ање трајно тетовиран на његовој подлактици.

Занимљивости 30.11.2022 | 15:46
Истетовирао баркод са апликације за палаћање на руци!

Неименовани човек је недавно је постао хит на тајванској платформи друштвених медија Дцард кад је поделио функционалну тетоважу са бар кодом.

Једног дана, док је размишљао о томе како је је напорно стално морати да вадити свој мобилни телефон да би платио ствари, дошао је до идеје зашто не направити функционалну тетоважу да реши тај проблем?

Дакле, дао је уметнику за тетовирање да му на подлактици упише бар-код апликације за плац́ање како више не би морао да користи свој мобилни телефон.

Сада, таква врста тетоваже изгледа довољно једноставна, али као што су други истакли, ако уметник тетоваже направи једну од цртица предебеле или претанке, или ако је један од размака између њих мало шири од оних у стварном бар коду , нец́е радити како је предвиђено.

Ипак, у овом случају, таттоо масјстор је урадио сјајан посао, пошто је ОП поделио неколико видео снимака на којима су користили тетоважу на подлактици да је без икаквих проблема платио ствари у продавници и бензинским пумпама.

Признао је да људи понекад буље у њега, шокирани што његова тетоважа заиста функционише, али до сада није имао проблема приликом кориштења!

<фигцаптион ид="цаптион-аттацхмент-25119" цласс="wп-цаптион-теxт">баркод тетоважа Тајванца

Иако је његова тетоважа изазвала велику пажњу, саветовао је онима који размишљају да крену његовим стопама да двапут размисле. Ризик од погрешног баркода је вероватан и велики, а он сам нема појма како ц́е се тетоважа одржати у будуц́ности, нити какво ц́е одржавање захтевати.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/Т17ЈУВхxдА0" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар