Претежно облачно, падавине увече и током ноћи

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно облачно вријеме, а падавине ће бити чешће увече и током ноћи.

Босна и Херцеговина 30.11.2022 | 08:03
Претежно облачно, падавине увече и током ноћи

Слаба киша падаће понегдје на западу, у осталим предјелима биће претежно суво, а на југу ће у првом дијелу дана бити краћих сунчаних интервала.

Поподне и увече очекује се облачно и хладно вријеме уз слабу и повремену кишу која ће од југа да се премјешта ка сјеверу, а у вишим предјелима ће падати слаб снијег. Падавине ће бити чешће увече и током ноћи.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјевероисточни.

Максимална температура ваздуха износиће од три до седам, на југу до 12, а у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

Јутрос је у БиХ облачно, а локално слаба киша је регистрована у Крајини и на југу и истоку Херцеговине, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно минус три, Калиновик и Хан Пијесак минус два, Кнежево и Мраковица минус један, Дринић и Гацко нула, сарајево, Мркоњић Град и Соколац један, Рудо и Шипово два, Фоча, Тузла, Нови Град, Рибнник, Вишеград, Сребреница и Србац три, Бањалука, Градишка, Добој, Приједор, Зеница и Билећа четири, Бијељина пет, Требиње седам, а Мостар и Неум девет степени Целзијусових. 

(Срна Фото: Профимедиа) 

Коментари / 0

Оставите коментар