Јелена Триван чланица пословног вијећа УНИЦЕФ БиХ

Јелена Триван, генерална директорка компаније м:тел, чланица новооснованог Пословног савјетодавног вијећа који је покренуо УНИЦЕФ БиХ.

Република Српска 30.11.2022 | 07:22
Јелена Триван чланица пословног вијећа УНИЦЕФ БиХ

Како би подстакао значај друштвено одговорног пословања у чијем средишту су дјеца и дјечија права, УНИЦЕФ БиХ покренуо је Пословно савјетодавно вијеће. 

Како је компанија м:тел опредијељена да своје пословање темељи на подршци заједници у којој послује, те како је један од најсвјетлијих примјера значајних улагања у друштвену одговорност у БиХ, сасвим је природно да постане дио једног оваквог тијела попут Пословног савјетодавног вијећа УНИЦЕФ-а БиХ. Тим више јер је компанија која је окренута хуманости, али и улагању у културне, образовне и спортске пројекте и активности у заједници. 

„Ми имамо озбиљан приступ друштвеној одговорности као компанија, али и као појединци у њој. Свакако, чланство у Пословном савјетодавном вијећу УНИЦЕФ БиХ је признање за све оно што смо до сада чинили у оквиру друштвено одговорног пословања, као и чврсто увјерење да ћемо то и даље чинити. А да хоћемо, у то не треба нико да сумња“, рекла је Јелена Триван, генерална директорка компаније м:тел поводом креирања пословне платформе за размјену одговорних пракси у БиХ. Она је нагласила да ће ова компанија и у будућности још снажније и више да улаже у заједницу, с нарочитим акцентом на заштиту дјеце на интернету.  

Као кључне области утицаја и дјеловања Пословног савјетодавног вијећа УНИЦЕФ-а у наредном периоду означене су безбједност и заштита деце у он-лине и офф-лине окружењу, ментално здравље, те развој вјештина за несметан прелазак из образовања у радно окружење.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лана

30.11.2022 15:01

Све пације њуске на функцијама,изгледа да их исти мајстор оправља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жаба

30.11.2022 20:42

Хахаха види ове жабе хахахаха

ОДГОВОРИТЕ