Необичан онлине посао “инспекторке лојалности” тестирају мужеве!

Нова онлине “професија” “Инспекторике лојалности“ пуне медије као и новинске чланке у Бразилу,због своје необичности али и велике потражње Бразилки.

Занимљивости 22.11.2022 | 16:28
Необичан онлине посао “инспекторке лојалности” тестирају мужеве!

“Инспекторике лојалности“ су привлачне жене које имају задатак да покушају да заведу онлине мужеве њихових клијенткиња, а затим пруже доказ њихове (мужеве) верности или неверности.

Бразилски инспекторке лојалности постали су веома популарни на друштвеним мрежама као што су ТикТок и Инстаграм.

То су обично су младе, атрактивне жене које наплац́ују између 20 реала (4 долара) и 150 реала (30 долара) да тестирају лојалност мушкараца својим женама  или девојкама на друштвеним мрежама, а затим пруже доказ својим клијенткињама о верности или неверности.

Тестирање обично укључује приближавање им преко онлине друштвених мрежа на пример WхатсАпп-а, Вибера, и другх друштвених апликација или једноставно претварање да су њихове контакте добили од заједничког познаника.

Ове онлине “инспекторке лојалности” праве снимке разговора са својим ознакама, као и фотографије које пошаљу, а затим их све предају њиховим партнеркама као доказ њихове лојалности или недостатка.

Ницолли, 22-годишња инспекторка лојалности, управо се породила и била је без посла када јој се први пут обратила жена на Инстаграму да тестира верност њеног мужа.

Управо ово прво искуство навело ју је да схвати да постоји стварна потражња за таквом (онлине) услугом..

-“Контактирала ме је једна жена на Инстаграму и рекла да мисли да сам веома лепа и да сам тип њеног мужа. Рекла је да је веома сумњичава према њему јер је вец́ неколико пута варао, па је хтела да га тестирам да видим да ли ц́е пасти на то.” присец́а се Николи својих почетака у овом послу

Никол се тада претварала да је грешком послала поруку а затим је започела разговор који је убрзо довео до разговора о личном сусрету. Снимила је њихове преписке, послала их клијенткињи, која јој је послала великодушну награду за њену невољу.

Ницолли је испричала своје искуство на ТикТок-у, а убрзо су јој се обратиле и друге жене са сличним захтјевима. Данас зарађује између 4.000 и 5.000 реала (800 и 1000 долара) тестирајуц́и лојалност мушкараца на мрежи.

Оваких девојака односно инспектора лојалности за мужеве све је више у Бразилу, али исто тако све је више жена и девојака које траже овакве врсте онлине услуга.

Ипак ова нова онлине професија за собом носи и неке неприајтности, неки мушкарци отоворено прете овим “инспекторкама” као и тиме да ће се осветити њима за то што су их разоткриле код  њихових супруга и девојака.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар