Куповином Гладе Wинтер артикала у Бингу помажете да заједно остваримо празничну чаролију за дјецу у СОС Дјечијим селима у БХ

Празници су вријеме даривања, породичних окупљања и најдражи период године за све нас, а посебно за дјецу која одрастају у СОС Дјечијим селима у БиХ.

Република Српска 22.11.2022 | 11:15
Куповином Гладе Wинтер артикала у Бингу помажете да заједно остваримо празничну чаролију за дјецу у СОС Дјечијим селима у БХ

И ове године важност празника у породичном окружењу, препознали су у компанијама Бинго и Орбицо. До 15. јануара 2023. године сви купци Гладе Wинтер артикала у Бинго маркетима могу помоћи у стварању празничне чаролије за дјецу у СОС Дјечијм селима у БиХ.

Дјеци су љубав и пажња потребни баш сваког дана. Ипак, празници су вријеме кад често стварамо најљепше успомене којих се сјећамо цијели живот, баш као што нас данас неки мириси празничних колача или чаја врате у дјетињство.

Како би дјеца из СОС Дјечијих села у БиХ имала сретно дјетињство које свако дијете заслужује СОС родитељи се труде осигурати им одрастање уз најтоплије загрљаје пуне љубави, а сваки празник учинити чаробним, стварајући тако најљепше успомене за цијели живот.

Куповином Гладе Wинтер артикала у Бинго маркетима и ви можете бити дијелом остваривања празничне чаролије за малишане из СОС Дјечијих села у БиХ.

Празничне дане претворите у најљепше успомене за себе и своје најмилије и тако будите дио хумане приче којом помажете дјеци без родитељског старања. Додајте празницима мало мирисне чаролије и учините добро дјело!

(ПР)