У експлозији гаса у Русији погинуло троје дјеце

Седморо људи, укључујући двоје дјеце, погинуло је у експлозији гаса у стамбеној згради у југоисточном руском региону Сахалин, док се наставља потрага за још три лица, рекао је регионални гувернер Валериј Лимаренко.

Свијет 19.11.2022 | 08:52
У експлозији гаса у Русији погинуло троје дјеце

Раније данас руско Министарство за ванредне ситуације саопштило је да је, према прелиминарним информацијама, дошло до експлозије гаса у петоспратној стамбеној згради у Тимовском око 5.00 часова по московском времену, што је довело до колапса пет спратова.

"У експлозији у згради у Тимовском погинуло је седам особа, од којих су троје дјеце. Потрага за још три станара се наставља", написао је Лимаренко на "Телеграму".

Гувернер је раније данас рекао да у дијелу стамбене зграде која се срушила живе укупно 33 особе.

Локалне власти су саопштиле да прелиминарни подаци сугеришу да је до несреће дошло због неправилног складиштења и употребе гасних боца. 

(Срна/ фото: тренд.аз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Страшно!

19.11.2022 09:06

Па ово је страшно! Шта раде братске руске власти властитом народу? Како би нас чували кад не чувају себе. И гдје је тај бог да спаси људе од смрти? Чему се клањају људи кад нема помоћи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

19.11.2022 10:01

Превисе гаса у цијевима а не троси се довољно Неце нико да купује богами не знам ста је ово Мозда су И украинци саботирали Није једноставно кад се деси еxплозија у стамбеној згради гдје се налазе цивил Не знам ста би рекао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.11.2022 11:18

Ста има да казес, сваки дан екплодирају стамбене зграде у Украјини

Name

Зељко

19.11.2022 12:12

Гас у мојој куци,,не,хвала,,никад.

ОДГОВОРИТЕ