Играј стријелце: За сваки гол Меридијан части

НАВИЈАМО ЗА ГОЛОВЕ: Прогнозирај најбољег стрелца Мундијала и за сваки његов гол - Меридиан части бонусом!

Забава 18.11.2022 | 14:54
Играј стријелце: За сваки гол Меридијан части

Мбапе, Бензема или Кејн? Изабери фаворита и навијај за његове голове!

Веровали или не - Килијан Мбапе, Хари Кејн, Карим Бензема, Александар Митровић и бројни други светски нападачи те часте! Како? Својим головима, наравно, јер сваки од њих Меридиан награђује са по 200 РСД БОНУСА! А, шта ти треба да урадиш? Само да одиграш један тикет.

Ево и кратког појашњења: Меридиан је решио да Светско првенство учини још занимљивијим и формирао је нову игру, која ти доноси фантастичне бонусе! Наиме, имаш прилику да прогнозираш ко ће бити најбољи стрелац Мундијала у Катару и тако освојиш 200 РСД бонуса за сваки гол који играч постигне! 

ФИРСТ МИНУТЕ ПОНУДА – САСТАВИ ТИКЕТ ЗА СВЕТСКО, ПОКЛАЊАМО ТИ 2.000 ДИНАРА!!!

Да, добро си прочитао... Меридиан је поново широке руке, па нам остаје само да навијамо да нападачи буду расположени. Да ли ће то бити Александар Митровић, Душан Влаховић, Кристијано Роналдо, Хари Кејн, Карим Бензема?

Изабери свог фаворита, навијај за голове и чекај поклоне!

У промоцији учествују сви играчи регистровани на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, а ако те још увек нисте постали - право је време!

Како? Лако! Само неколико корака дели вас од тога да постанете члан Меридианове породице. Региструјте се на сајту мердиаинбет.рс или путем мобилне апликације и аутоматски добијате фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ од 2.000 РСД - потпуно бесплатно!

ФИРСТ МИНУТЕ ПОНУДА – САСТАВИ ТИКЕТ ЗА СВЕТСКО, ПОКЛАЊАМО ТИ 2.000 ДИНАРА!!!

Бонуси пљуште са свих страна, јер уз Меридиан - све је могуће!

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА СВЕТСКО: Уколико карта није у твом џепу, не брини, имамо одличан план, прати наше „Орлове“ преко најновијег тв-а и доживи праву атмосферу са терена! Све до 17. новембра ОДИГРАЈ НАЈВИШЕ ТИКЕТА и буди међу 20 најбољих, јер награде су светске!

Не заборави да одслушаш и нову песму посвећену репрезентацији Србије – ПРВАК СВЕТА:

(ПР Фото: ПР)