Нови дресови за ФК Славен из Новог Града

Клубу из Добрљина стигле двије гарнитуре опреме.

Република Српска 14.11.2022 | 13:45
Нови дресови за ФК Славен из Новог Града

 Фудбалски клуб Славен из Добрљина код Новог Града ускоро ће прославити вијек постојања, а током дуге традиције нанизали су бројне успјехе. Клуб је основан 1926. године, а у клупској историји посебно је значајна 1935. година када је, управо на њиховом стадиону, одиграна прва ноћна утакмица у бившој Краљевини Југославији. Данас се могу похвалити квалитетним играчима у три селекције, али и новим дресовима које им је поклонила компанија Моззарт.  

 -Захваљујем се компанији Моззарт која нам је изашла у сусрет и донирала двије нове гарнитуре опреме. На томе смо им неизмјерно захвални и надамо се будућој сарадњи- каже Раденко Радић, предсједник ФК Славен Добрљин, Нови Град.  

 Клуб броји 62 играча у три селекције. Сениори се такмиче у Трећој лиги- група Запад гдје су тренутно 11. на табели. Претпионири и пјетлићи играју против својих вршњака на нивоу подручног фудбалског савеза Приједор. 

 План им је да у наредном периоду појачају неколико играчких позиција, а амбиција да опстану у регионалној лиги, напредујући ка врху табеле, па и да уђу у Другу лигу РС.

Подршку на том путу им пружају Општина Нови Град, кроз буџетска давања, те пријатељи и симпатизери овог клуба. 

Сада за њих навијају и у компанији Моззарт која их је подржала кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе“. У овој племенитој мисији, новим дресовима, до сада су усрећили бројне клубове широм наше земље са једном жељом- да постану нови шампиони.  

(ПР Фото: ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар