Станивуковићу није довољно само РС

Док год Ви негирате Републику Српску, у овој земљи ће бити проблеме. Елементарно поштовање је ствари назвати правим именом. Република Српска, Федерација Босне и Херцеговине, Босна и Херцеговина…

Република Српска 12.11.2022 | 13:22
Станивуковићу није довољно само РС

Рекао је ово градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић, гостујућу и емисији „Фаце то феце“ код новинара Сенада Хаџифејзовића.

Он је Хаџифејзофића упитао да ли умјесто „ЕРЕС“ може рећи пун назив Република Срспка, што је водитељ упорно избјегавао.

-Можда ти ентитети имају неко друго име, неко ужасно… И једно и друго и владе и кантони, све је то настало на крви – рекао је Сенад.

Иако је Станивуковић инсистирао да он изговори пуно име Република Српска, Хаџифејзовић то није хтио, инстистирајући на причи о наводном видео снимку.

– Немој ме малтретирати, могао сам те сине спржити за 15 секунди на уцјенама, Додику и снимцима. Новинарски, питањима – рекао је Хаџифејзофић видно изнервиран и упитао је има ли Додик његов снимак и да ли је он експлицитан.

-Изнервирао сам Вас? Како Вас нервира Република Српска? Наравно да не постоји снимак, дајем вам сат времена да ме спржите. Снимак не постоји, Република Српска постоји – рекао је Станивуковић.

На констатацију водитеља да је Станивукоивћ дијете ове емисије, Станивукоивћ је одговорио:

-Али Ви нисте човјек ове земље ако не поштујете Републику Српску. Има људи па кажу и БиХ, овај човјек овдје (показује на себе) каже Босна и Херцеговина – закључио је Станивуковић у саопштењу.

(БН   Фото:Сцхреенсхот/Yоутубе)