Зашто је Јелена Тривић одлучила да проговори о Станивуковићу?!

"Нисам изненађена количином лажи које је Драшко Станивуковић изнио синоћ о мени у емисији Фејс ТВ. Он наставља са својим манипулацијама али је заиста крајње вријеме да и ја нешто кажем", написала је Јелена Тривић на свом Фејсбук профилу.

Република Српска 12.11.2022 | 11:28
Зашто је Јелена Тривић одлучила да проговори о Станивуковићу?!

"Кажем нисам изненађена Драшковим манипулацијама, то је њему својствено, али ме изненадило да лаже и у име групе функционера ПДП-а чији је он очигледно портпарол, а у чијим играма ја не учествујем и то морам да нагласим", додала је она.   

"О његовим манипулацијама ћутим већ више од годину дана јер нисам хтјела разочарати народ који то донедавно не би разумио, али пошто се господин „симбиоза“ сам почео ратоткривати и радити по налогу свог стварног шефа, Додика, нема разлога да и ја даље ћутим. 
Подржали смо га за градоначелника, али не да би он и полусвијет којим је окружен урнисали Град, него да бисмо мијењали оно што је режим увео као модел владања. Бахати и грамзиви, врло брзо он и људи којима је окружен показали су да су гори и од најгорег дијела Режима", истакле је Тривићева.

Како каже, о томе да ни ријечи није рекао о изборним крађама, то је јасно, он је навијао и помагао Додику у крађи, а доказ за то је отварање врећа из Бањалуке током контролног бројања.

Тврди, ко год је упућен у стање у врећама из Бања Луке зна о чему причам.

"Стварну разлику у Бањој Луци у моју корист никад нећемо знати, али је крајње дрско и безобразно да мој резултат приписује себи иако је све учинио да га умањи, контролишући преко својих људи да систем посматрача буде једно опште расуло. То му је врх ПДП-а такође дозволио. 
Ја сам се часно борила против двије криминализоване империје, Додик и Станивуковић, које су се након објаве прије скро годину дана да ћу ја бити кандидат за предсједника брже-боље удружиле да ме руше. И морали су покрасти изборе да би ме срушили. Годину дана су заједнички ударали на мене, лажима, фалсификатима, подметањима, разним бегићима и није им пошло за руком", нагласила је она.

Истиче да је ћутала јер људи не би разумјели, била бих оптужена за раздор опозиције и умањивање шанси за побједу и нисам себи могла дозволити да разочарам људе који су вјеровали да је наша заједничка борба против режима могућа.

"Али та фамозна „симбиоза“ траје већ одавно. Она није почела мостом у Чесми, о томе има мноштво доказа. О томе да је помагао режиму у мом рушењу постоје такође докази али није потребно да их износим све одједном. Само ћу поменути кандидатуру његовог, шта год да му је, Ивана Бегића што је имало за циљ збуњивање јавности и одвлачење гласова. Тај дио око њихових релација ме заиста не интересује јер то није мој домен размишљања", навела је Тривићева и додала:

"Дакле, Драшко јесте Додиков, али у томе има подршку и једног дијела врха ПДП-а. Зашто они то раде, која је позадина, то нека они одговарају."

"Зашто је долазио на протесте, треба и на то одговорим. Па само да људи не би прочитали да је Додиков, иако је из његова два говора напокон све постало јасно. И олакшан мој терет скривања истине. Сад се све зна. Не да је Додиков, него да су једно, лице и наличје. Грамзиви, похлепни, бахати, спремни на све да би се докопали моћи и новца. Невјероватно звучи да неко богат жели још, али бројни примјери из управљања градском управом то доказују", тврди Тривић.

Све што је урадио, како каже, мени није битно, али то што је сваког из градске управе или ПДП-а ко је мени мало уљудније рекао добар дан, малтретирао, мобинговао, шиканирао, склањао, то је веће недопустиво.

"О коме год да се ради. А ради се о већем броју људи. То је болест и патолошка мржња према мени. Није битна перцепција како каже Станивуковић, битна је ИСТИНА. Истина се неће зауставити. Ни сто Додика ту неће помоћи. Јер он јесте на заласку, а ја имам снаге више него икад да се борим против сваког новог додика који се појави. Како год да се звао", додала је.

Истиче да јој није жао што сам стала пред Лукача, опет бих то урадила, али пошто је поменуо ту слику коју је објавио као подршку мени пред изборе, тог момента кад он њега удара а ја хватам руку, јавност треба да зна да је убијеђивање да се то објави трајало данима и да је то урадио када су га замолили неки други људи, а не ја, а он онда није имао куд јер би се разоткрио да је његова подршка мени само лаж.

"То је можда детаљ, али детаљ који говори о томе ко је он, а ко сам ја. Какав је његов карактер, а какав мој. Ја бих то опет урадила јер нисам бранила само њега него ИСТИНУ коју је и он тада заступао", закључила је Тривићева.

Иначе, Драшко Станивуковић је синоћ гостујући на ФАЦЕ ТВ казао да га је Јелена Тривић замолила да подијели фотографију из НСРС када је на њега насрнуо министар Лукач, те да је урадио све што је од њега тражено током кампање.

(БН)

Коментари / 199

Оставите коментар
Name

Овако

12.11.2022 11:32

Из истог разлога сто и Вукан, ЈЕЛЕНА ПРЕЛАЗИ КОД ЊЕГА, А од кога це они повуци гласаце? Сигурно не од додика вец од пдп, сдс итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

12.11.2022 12:51

Небијса и Јелена морају основати странку. То је једини излаз ииз свега овога. Драско је мафијаске породиице јер му се отац обогатиио за вријеме рата за разлику од Јелене која је ииз радницке породиице као и Небојса

Name

Кап у мору

12.11.2022 12:53

Зато и јесмо гласали за Вас и Вуканову партију. Ми смо вец одавно изабрали. Имао је 2 године да се показе градоначелник...а он се окружио дотадашњим доказаним кадром СНСД...Шљиварима брачним паром и др. То није могло код нас проћи. За истину и правду и даље. До коначне побједе.

Name

Не пише о Драшку

12.11.2022 12:55

Само Јелена, пише и Вукан одавно, а пише и Васковић; успио је мали све своје искрене пријатеље и саборце продати за мале паре!

Name

Ре Овако

12.11.2022 12:55

Мсм да си потрчао. По мени је логичније да Јелена предје у СДС гдје реално припада. СДС треба отјерати старе удбасе и ето.

Name

Ре аа

12.11.2022 12:57

Како одједном лопов ?? До јуце сте га у звијезде ковали ?

Name

Нострадамус

12.11.2022 13:09

Није Проблем Ни Дрсако Ни Јелена Ни опозиција проблем је Додик и Снсд-е и само не треба подрзати Снсдеи Додика.

Name

Ма

12.11.2022 13:12

Ма дај јелена доста је и тебе висе сви те покрали па чак и Драшко. Знаш ли ти иста друго причати сем само покрадена. Неће те народ узели су паре за глас а преварили те, дали глас Додик у. Само зато ти мислиш да си покрадена јер си купила доста гласача. Пусти приче понављаш ко папагај. Али ако је теби тако лакше прихватити пораз нека онда понављај, али си досадила и Богу и народу.

Name

Ре Ре Овако

12.11.2022 13:37

Бојим се да це СДС опет погријесити у избору Предсједника. Мислим да треба бират измедју Говедарице и Петровица а не Милицевица.

Name

1+1

12.11.2022 14:08

МАНИТЕ СЕ СВАЂЕ ОД КОЈИХ НИ ВИ НИ НАРОД НЕМАЈУ НИКАКВЕ КОРИСТИ! БЕЋ ЈЕ КРАЈЊЕ ВРИЈЕМЕ ДА СЕ ПОЧНЕТЕ БОРИТИ ЗА СКЕНИРАЊЕ ИЗБОЗНИХ ЛИСТИЋА, ЗА ПРОМЈЕНУ СУШТИНСКИ БИТНИХ ЧЛАНОВА И ДОПУНА ЧЛАМОВА ЗПП-А КАКО БИ СЕ КРЕНУЛО СА МРТВЕ ТАЧКЕ! ЦАР ДУШАН ЈЕ ИМАО И ВОЈСКУ И ЕКОНОМИЈУ, АЛИ ЈЕ МОРАО ДОНИЈЕТИ ЗАКОНИК! УЗ ТО ИДУ И КОНКРЕТНИ ПРОГРАМИ НА КОЈИМА СЕ ЧЛАНОВИ ВАШЕГ РУКОВОСТВА ТРЕБА ДА ДОКАЖУ! ПОСЕБНО ВАМ СКРЕЋЕМ ПАЖЊУ ДА ВЕЋ САДА ПОКРЕНЕТЕ И ДРУГЕ ПРАВНЕ РАДЊЕ КОЈЕ ЋЕТЕ ПОКРЕНУТИ ПО ПОЗНАТИМ АДВОКАТИМА У ВЕЗИ ПРОШЛИХ ИЗБОРА. ПРЕДЛАЖЕМ ВАМ ДА ЗА СВСКУ ОПШИНУ СА КОАЛИВИОНИМ ПАРТРЕРИМА ПОСЈЕТИТЕ И ВИДИТЕ ШТА ЈЕ МОГУЋЕ УАДИТИ КАКО БИ ОЖИВЈЕЛИ ПРЈИВРЕДУ. У СКУПШИНИ, ИСТО ТАКО ТРЕБА ПОКРЕНУТИ ЗАКОНЕ КОЈИМА СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ ПАД НАТАЛИТЕТА. ГЕНЕТАЛНО МНОГО ЈЕ МАЊЕ БИТНО ШТА НЕКО НЕШТО КАЖЕ НЕГО ШТА РАДИ!

Name

Реовако

12.11.2022 14:44

Из прилозеног Драско и Јелена немогу бити висе у једној странци, нема повјерења, Драско се промијенио, то се много цему види, цовјек треба бити свој, и кад падас и кад се дизес, повјерење у странци гради резултат, да није раздора сигурно би исли до побједе

Name

Злицин

12.11.2022 15:11

Тразимо да Станивуковиц истрази засто Владо Дјајиц крије да спаљују медицински отпад у УКЦ и трују овај народ. То је тески злоцин. Зна то Додик одлицно и Зељка наравно.

Name

ВРС-РВИ

12.11.2022 16:09

Само Вукан и Јелена!!!

Name

Дана

12.11.2022 18:24

Имали смо могућност да за Предсједника РС бирамо или месара или проф.др. и ми наравно дадосмо глас месару.То ми није било добољно па је упрего мафију да изврше бруталну крађу коју су ЦИК и Апелациони суд забетонирали.Ми,грађани Републике Српске нисмо заслужили Јелену Тривић,паметну,струцну и праведну,да нас води.Овдје лопови и битанге владају од 2000 године и владаће све до нашег нестанка.

Name

Само

12.11.2022 11:33

вјерујем Јелени и Небојси?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ц

12.11.2022 11:45

Нервираш Јелена своје гласаче, сви криви само ти ниси. Немој тонути даље, стисни зубе и напријед.

Name

Скептик

12.11.2022 11:48

Када ћемо коначно видјети цијели Бегићев еротски снимак???

Name

Милан

12.11.2022 11:52

Тако је. Живиола Јелена и Вукан.✊️✊️✊️

Name

Мали

12.11.2022 11:56

Нарцисоидан, необразован, испразних фраза пун, подмукао, позер, неспособан за озбиљан и темељит приступ проблемима које не умије да ријеши .....и још много тога што краси једну негативну особу.

Name

Ре

12.11.2022 12:00

Тацно тако. Само њих двоје је 100%. Остали су глумци.

Name

Посматрач

12.11.2022 12:19

На крају ће ти остати да само вјерујеш...

Name

агент

12.11.2022 12:24

Додик је купио опозицоне посматраче, од гласања до бројања.

Name

Нада

12.11.2022 12:35

Ех дивна наша Јелена. Била си у СДС у, видела прљавштину у истом, напустила га, отишла у ПДП, желећи срцем да ствараш, са себи сличнима, бољу РС. Но очигледно ни ПДП није чист. Свугде има Додиковаца. На жалост. Корупција и криминал су свуда. Но имаш у многима подршку. Ти си побиједила, па то и они показују. Старац Додик, извините стари људи и ја сам једна од тих, види се да је погубљен, а и његови сви су исти, и мјесто да види и подржава твоју дивну личност, Вуканову такође, он је наш трибун, он води све нас у ропство у сваком погледу. Али џаба му готов је. Вукан и Јелена баш тврд орах, а млади. Сигурна сам да ћемо заједно успети.

Name

*ВУК *

12.11.2022 12:38

ПРОСТО НЕМОГУ ДА ВЈЕРУЈЕМ ДА ЈЕ СТАНИВУКОВИЋ ПАО ПОД ДОДИКОВУ ШАПУ АЛИ САД ВИДИМ КАКО СЕ ОКРЕНУО ЗА РЕЖИМОМ . НИКАД НЕБИ БИО ГРАДОНАЧЕЛНИК ДА НАРОД НИЈЕ ИМАО У ЊЕГА ПОВЈЕРЕЊЕ АЛИ СЛЕДЕЋЕ ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ ГУБИ 100 %

Name

Јаков

12.11.2022 12:39

Уз Драска це увијек бити његов народ и са овим лазима ниста нецете постици. Он је увијек подрзавао Јелену и никад рузну ријец није рекао за њу и то му је хвала. Подрска за Драска❤️

Name

Ре за Ма

12.11.2022 14:56

Досадила је Јелена вама секташима зато што износи истину,јер секта само зна да краде,лаже,обмањује и шта све не. Подршка Великој Јелени на храбрости и искрености. Цели регион, Европа и Америка знају да је секта покрала на изборима вољу народа,али њима свима секта одговара таква каква је ради својих интереса. Проћи ће и њихово,ништа нетраје вечно. Даће Бог нама једог дана Јелену да овај измучени народ одахне и почне да живи нормалним животом.

Name

За Јаков

12.11.2022 16:20

Јакове ниси у праву.ја убаце подржавам Станивуковицу и гласам за њега.овај пут смо га такодје подржали за његов мандат а ,Јелену за председника. Медјутим ,пред саме изборе ми је стигла порука "подрзите насег Драшка Станивуковицу".нигдје се не спомиње Јелена Тривиц,иако је њезина функција важнија.били ми је одмах цудно засто је то тако .знаци он је радио за себе,а против ње...сад се то и види. Слободан васковиц је поодавно процитао Драшка,писао је о томе да Драско издаје Јелену .сад су се коцкице сложиле.

Name

Јоја

12.11.2022 11:35

А синоч на ФАЦЕ ТВ , тај мали лажов све супротно прича, који је то болесник..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Бране

12.11.2022 11:40

Како си "ово" екстра искористио... Драско је нови Пдп за побједе, са поразима је доста у ових 20 и кусур година.

Name

Цавка

12.11.2022 12:20

НА КРАЈУ КРАЈЕВА ДОДИК ЦЕ ДЕБЕЛО ДА ИЗЛЕВАТИ ДРАСКА ЈЕР АКО САД ВЕЦ ПОКРЕНУ ОПОЗИВ ОН ЈЕ ПАО ЗАТО СТО НАРОД ГУБИ У ЊЕГА ПОВЈЕРЕЊЕ ЗАТО СТО ЈЕ УЛИЗИЦА..МАЛИ ПРЕЛЕТАЦ И ДОДИН УВЛАКАЦ..

Name

ре

12.11.2022 12:37

Драско је и прије опцих избора на Фаце-у говорио једно а у БЛ друго, само сто доста људи из РС то није пратило.

Name

Ре јоја

12.11.2022 12:45

А ти тако лако повјерујеш свачијој лажи

Name

Билатерално

12.11.2022 12:57

Све су то добре дискусије - много је лаксе данас. Јер ријетко ко мозе да као губитник толико ниско да падне као папак над папцима, нас лазни предсједник Додик.

Name

Ре јоја

12.11.2022 12:58

Ова оде на ту телевизију па прица против Републике Српске ! Зени реците да је изгубила изборе !

Name

Ре Јоја

12.11.2022 13:39

Давно га је Сенад провалио а и Васковиц. Превисе се курци. Стета Вукан то је прави момак а не ово. Јелени свака цаст Ал пуно 5 коло е има

Name

Уб

12.11.2022 16:02

Јелена је много јака и велика,да јој је народ истинским верује. Истина је,све оно што она говори. Њена филозофија и мисао је истина и поштење,непоткупљивост и борба за спасење Репоблике Српске од Додика и његових потрошрних идеја и његових истомишљенике. Сви Додикови,купљени ,,истомишљеници" зинули су на паре,а доживеће велики бродолом. Живи били па видели! Њено

Name

Маx

12.11.2022 18:38

Подршка за госпођу Јелену Тривић!Она је особа којој се може вјеровати.Овај мали Станивуковић је разочарао многе који су гласали за њега.Мада,многи су гласали за њега само да би срушили Радојичића,а не зато што је он био добар кандидат.

Name

Косаркас

14.11.2022 21:22

Разоголио га Сенад, Драско проговори против Јелене и Васковица,.. На крају се потрудио да се покаци и са Сенадом.. Све је јасно .. тип је добио задатак да разбије ПДП, и то ради. Досао је до свог циља и сад га бас брига.

Name

Им.

12.11.2022 11:35

Јелена је чврсто стала иза Драшка и борила се за њега од НСРС до Градоначелника а он је није подржао, могао је лагати синоћ

ОДГОВОРИТЕ
Name

унит 1

12.11.2022 11:53

Само Миле Додик и СНСД партија.

Name

НН

12.11.2022 12:30

Управу си

Name

Драган.

12.11.2022 11:36

Гледао сам га синоћ, осионост, надменост избијају из њега. Ниси је подржао и то је то, можеш причати приче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимир

12.11.2022 12:03

Подјелити им праћке,стреле,пластичне пиштоље,ластиш нек се дјеца играју И ТИ ХОЋЕ ДА ВОДЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ???

Name

БањаЛукааа

12.11.2022 11:36

Мали је купљен 10000%..ал не новцем вец нецим другим..он висе од годину ипо дана није лосу рјец рекао против додика и резима..и на тим протестима нисе никог од резима кудио..мали шупак сто би раја у бамјалуци рекла..хехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаков

12.11.2022 12:38

Откад изађе снимак за Бегица, нестаде породицно стабло, бата и сека и за градоначелника нађоше лека. Да се разумијемо неце ни са друге стране бити ништа од најављиваног опозива. Ајд лаку ноћ народе, занимај се Задругом, свјетским првенством у фудбалу и осталом разонодом која и јесте намјењена нама обичном народу.

Name

Ре

12.11.2022 13:03

"Купљен" је снимком! И то је то!

Name

Перо

12.11.2022 11:37

Свака ти част треба га искључити из Пдп и оног Марковића из Бијељине ти треба да преузмеш ПДП, изнеси имена јавно тих што их подржавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озна

12.11.2022 11:51

Има ту несто дубље у позадини свега вјероватно да Миле посједује неки компрмитујуци матријалом против Драска или његовога оца и Зато овај сада ради ово све против опозиције .Када су паре у питању све је могуце (врана Враниц не прије оци)

Name

Милан

12.11.2022 11:54

Јелена треба да преузме ПДП. Иначе ће Пдп нестати као и Сдс. Шаровић и остала врхушка годинама раде за додика.

Name

НКВД

12.11.2022 13:45

Питање је само времена када це модрицки ПДП прекинут коалицију са СДС и направити другу скупстинску вецину

Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

12.11.2022 11:39

Ако се Константин Савић кандидује на следећим изборима, освојиће више гласова од свих других кандидата. Заједно. Он је задња шанса. Шалу на страну. Драшко је "шупљак". Не би се чудио, да на неким следећим изборима буде кандидат испред СНСД - а, или након што оде у исти, или након што "почисти" ПДП и направе неку коалицију. И да обе стране забораве, шта су причале једна о другој, све увреде и оптужбе. Шта се све овдје дешавало и ово није немогуће. Углавном, за обичне људе - ништа добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Александар Лајић

12.11.2022 12:00

Какав Црни Константин па зар није ухваћен у кривотворењу докумената

Name

Ре

12.11.2022 18:41

Хаха, замисли коалицију Константин Савиц и Константин Васиц . Све змај до змаја .

Name

МОЛОВАН РС

12.11.2022 11:39

СТАНИВУКОВИЋ, НАПОКОН ЈЕ РАЗОТКРИВЕН !. ПОДРШКА ЗА ЈЕЛЕНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.11.2022 12:18

Овај преварант ништа од обећаног није реализовао за све пензионере у БЛ, који су му дали на лаж и превару свој глас ради безплатног превоза свих пензионера у БЛ.

Name

Поп јовица

12.11.2022 11:41

Јелена је челична лејди српске политике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ.

12.11.2022 11:41

Вјерујем Јелени, џаба му све, скупа одијела, паре, исти је Додик.живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукан

12.11.2022 11:42

Јелена и Вукан требају заједно наступати,Јелена треба код њега прећи.нико не би био јачи од њих двоје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

12.11.2022 13:31

Ако су ти добри ,води их својој куци, нама их неоставкјај, ко бога те молим

Name

д

12.11.2022 11:42

Јебига опозицијо, па ви и требате да губите. Ко ће убудуће за вас гласати, сви сте смрадови. Гласајте сами на изборима, народ вам више ни једнима не вјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12.11.2022 17:51

Ако си ти смрад, то не знаци да су сви, знас... Ниста не брини пуно, сл. пут це вас ова зена отрести као перут са рамена...

Name

Ђиђи

12.11.2022 11:43

Ја стално говорим да је Драшко гори од Додика,само што нема толику моћ.Он је један нешколовани (за политику и економију) нарцисоидни сељачић који је умислио да може замијенити Бурлу. Мислим да му долази болно отрежњење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

12.11.2022 12:52

А додик пресколован опет…а данасњи факултети пуцају од знања и науке

Name

X

12.11.2022 11:44

Извините, госпођо Тривић ако икад видите ову поруку можете ли да одговорите на питање? Да ли сте Ви радили против њега кад се кандидовао за градоначелника, пошто мислим да јесте, зашто сте то урадили, љубомора или нешто друго ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није бас тако

12.11.2022 13:47

Драско се продао, да ли снимак са бегицем или рекет сто трази по Бања Луци од послова са градом, или је обоје. Углавном Драско је своје у политици као И Цавиц одсвирао...

Name

Одлично

12.11.2022 11:45

Одлично Јелена и мене су звали на телефон и то кад је почела предизборна кампања и представили се да су из градског одбора ПДП а и да ли ћу гласати за њих? Мислим на градски одбор Бања Лука.А члан сам ПДП од септембра мјесеца 2010 много прије неких младих који су окружили Драшка Станивуковића Дринића,Савић Бањац,разних Богојевића који нема гдје се нису уградили у граду Бања Луци.Био сам и члан градског одбора 2016 а вјероватно сам и искључен мада никада нисам позван на сједнице,након 2016 нити сам обавјештен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за одлично

12.11.2022 20:23

све дугогодишње чланове ПДП је заборавио,зарад ових каријериста,који ће му доћи главе,нестаће као странка

Name

Потоп

12.11.2022 11:47

То сто је додик уцијенио драска вероватно голим или порно снимкама, које снимају амери преко насих телефон камера лап топова и онда кад им затреба уцењују, то им је нацин рада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Потоп

12.11.2022 13:22

Ајде лагано… умотај се у фолију па лези мало да одремаш у пирамиди… Уби те ово 5Г зрацење

Name

Ре ре

12.11.2022 15:44

Помоли се дјаволу

Name

За потоп

12.11.2022 18:59

У праву си .све насе разговоре,снимке,фотографије се реализују преко фб,Инстаграма тик ток итд .власници су Британци,Американци све насе податке имају похрањене,и по потреби их користе могу да манипулишу како хоце ,цак и да продају.забиравили смо да су управо странци довели Додика на власт.све је то умрезено.....

Name

ау

12.11.2022 11:49

И за ове сђрдљиве комплексаше је народ требао гласати јер нуде боље сутра

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоко

12.11.2022 11:50

У овој политици може се сам вјеровати Вукану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зоко

12.11.2022 13:25

Мозе се вјеровати Вукану. Само да не прескаче терапију, и да прваци често контроле код психијатра код којег га је Додик одвео. Зато га толико мрзи то заузврат.

Name

ре ре Зоко

12.11.2022 15:39

Додик је тај који је донио налаз да је луд на суд у спору против Босића.Додик је донио а не Вукан.

Name

Горан

12.11.2022 11:50

И ако смо имали сумњу,више немамо,знамо сад сигурно које други са Бегићем на снимку,Драшко флауташ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2022 16:34

Знали смо увијек! Ништа ново!

Name

Ма

12.11.2022 11:50

Тоооо Јецо краљице наса, млада си паметна,доци це твоје вријеме,само се цувај разноразни плаценика, само ти,Вукан,Петровиц,Јасаревицка, Вукота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Челинац

12.11.2022 11:50

Ко је уствари Драшко видјело се на полагању камена темељца за мост у Челинцу. Као он пришао Жељки и Додику поред обезбјеђења... Све договорено са Додиком. Ја тако видјела тад и пратила. Сво вријеме ради у договору са РЕЖИМОМ. Жалосно али истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

12.11.2022 11:51

САМО СЛОГА СРБИНА СПАШАВА! Па зар је успио (иако сте паметни) тај смрад Додик да вас тако посвађа и сад је трајно ријешио проблем! Немам ријечи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yy

12.11.2022 11:52

А из авиона се види да Драско ради за бурлу а да ли је уцјењен или га је бурле купио то је небитно! Ако хоцете да ПДП нестане драско је идеалан за предсједника те странке! Подрска за Јелену краљицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

барба

12.11.2022 11:52

Искрвили се да Бог да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дриблер

12.11.2022 11:54

БРАВО Јелена! Директан погодак у главу! Сто ни рек’о Мија Алексиц у Маратонцима: Е тако се то ради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwww

12.11.2022 11:54

Драшко. Срами народ те толико волимо. А ти пао под режим. Срамота. Срамота. Па и ти си Папак

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТЕЛЛА

12.11.2022 11:55

Подршка за Јелену.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

илија цворовиц

12.11.2022 11:57

Свака вам цаст,свима редом!Сад Додик мозе мирно да спава,опозиција за позелети,несто слицно као опозиција у Србији!Знате кад це те га сменити,тако неспособни,разједињени и посвадјани?НИКАД!А мозда ни тад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалукан

12.11.2022 11:57

Колико сам ја вјеровао Станивуковићу и да изда све нас, још сам у шоку... Дечко сва ти част како си нас за#ебао,онако политички на тенане, лаганини... Да си жив и здрав али не ваљаш, кварљива си роба !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

12.11.2022 11:57

Искључити га из странке и нека прави своју ако хоће . ПДП мора пресјèћи и откачити га . Иначе ПДП ће се полако распадати као странка. Изгубиће гласаче. Изићи слободно као Јелена и откачити га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

12.11.2022 11:59

Да се пита Бегић и снимка?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркан

12.11.2022 12:01

Која си ти сифра!? Мислим да ти тебас да се лијецис и под хитно потразис професионалну помоц. Јос мало па цес се борити и са вјетрењацама. А како си кренула упропастицес и Вукановица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДИ

12.11.2022 12:02

СРАМ ТЕ БИЛО ДРАСКО ПА ГДЈЕ ТИ ЈЕ ПОНОС И КАРАКТЕР ФУЈ ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАЛОСНО

12.11.2022 12:02

Јасно је да су политицари најкварнија роба и да је јос и криминална и да народ воде у пропаст. Полако постајемо копија "колумбијског подруцја".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qqq

12.11.2022 12:02

Сад се дружи са батом и секом. Су али су те опоганили. То Србин. Лажов. Идијот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

12.11.2022 12:03

Размислите ви мало о васем понасању јесте ли ви урадили све како треба јесте ли запоставили цланство а сујета је страсна

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Херцеговац

12.11.2022 20:28

Браво за коментар

Name

БЛ

12.11.2022 12:03

Баја купио пдп. Сад сте баш оно пдп бајбај. Одувијек и били шупци сви у тој странци. Знају бањалучани. Вукане изволи, опозиција је твоја. Сдс и пдп мене више као политичке странке не интересују. Можете се погасити лагано, па ко Михајлица - фриленсинг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чек

12.11.2022 12:06

Ти си ћутала док си се надала да ће те Драшко подржати, јер је једини из опозиције који је уопште поразио СНСД, и то у Бањалуци, а истовремено си знала да се бориш "против двоје криминалне империје". Људи моји, ако се у овој опозицији нешто озбиљно не промијени, постаћемо Додиков феуд! Па, што бар не ћуте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иване

12.11.2022 13:06

Ти ли си?

Name

Петар

12.11.2022 12:08

Јелена, због свега наведеног сам напустио ПДП јер сам ја само неки члан немоћан да укаже на неке грешке, а не да рјешава проблеме али сам указивао на све то. Јелена, Бог те благословио, ти си своје противнике поразила својим јаким карактером и светлим образом. Уз тебе смо сви ми који још увијек вјерујемо у људе чиста образа и моралне вриједности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивана

12.11.2022 18:07

Ти ли си?

Name

Ре

12.11.2022 19:38

Кога је то она поразила ??? Полупо си лонцице изгледа.

Name

Ето

12.11.2022 12:08

то би било да сте добили власт. Сјашио Курта узјашио Мурта увијек било и бит ће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви су на продају

12.11.2022 12:08

Страсно...нецу висе на гласање...али НИКАД!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поздрав

12.11.2022 12:08

За Драшка из Улице Боже Николића и нека је жив и здрав али да нас је све преварио у то нема сумње. И сад те поздравим али мој глас и моје фамилије никад нећеш добити У пензију за две године има да те пошаљемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

12.11.2022 12:09

Господјо Јелена будите храбри, велика је хоботница око Вас лично! Гледала сам га синоц, он је заиста дно дна, изманипулисао је народ у Бања Луци 2020.год.! Ако је геј нека казе али немој да ради на стету народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шуки

12.11.2022 12:10

Знао сам ја да је Станивуковић лафина.Али ми нико није вјеровао.Лако сам га сконтао.Фато је старе људе и подилазио им.Друга ствар ни отац му није частан.Трећа ствар,покрет ,,правда за Давида"ОН је лично исполитизовао итд итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Росуље

12.11.2022 12:11

Има ли ико ко теби одговара? Сва среца па ти ниси побиједила на изборима, ти би нас посвадјала са свима. Тебе треба послати на психицко испитивање, нисам ја сигуран да си ти способна да радис на факултету. Ти имас добре фиx идеје. Пос хитно узми неке таблете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коља

12.11.2022 12:31

Знаци уцество си у крадји листова од Јелене.

Name

Да

12.11.2022 12:34

А теби смета поштење и правда...одговара ти сљам попут додика..чуј гади ми се снсд

Name

Блиц

12.11.2022 13:06

А ти би да је мјењаш на факултету ??!На твоју źалост о томе не одлучујеш ти .Како нико до сад није примјетио да је болесна ? Но, ТИ ! Јелена је побједник избора ,то зна и мали дијете ,то вас боли ,пропалице и лопови ,попут тебе ,би да јој облатите и живот и каријеру .Храбрија и јача је од свих ,доказала је до сад ,а и будућност је пред нама .Стида и срама немате ,таблете,дрога,алкохол је ваша конзумација и вашег водје.

Name

Питање

12.11.2022 13:09

Ти ли си Иване? Ајде, смањи мало доживљај!

Name

Драган

12.11.2022 13:43

А имали ико из црвене секте, да зна правилно писати???

Name

Ре Драган

12.11.2022 16:38

Како ће знати кад су сви неписмени!

Name

Рамбо

12.11.2022 12:13

Јелена,ако мислис остати у политици и борити се,једино рјесење ти је Вукан!И у пдп има доста њих са орасима у дзепу и само цети бити терет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукан

12.11.2022 16:39

Или СДС!

Name

трагац

12.11.2022 12:14

Ко губи има право да се љути. Госпођа Јелена само кука,а ви оптужује. Ништа конкретно није урадила ових задњих 4 год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@трагац

12.11.2022 17:55

А јебо ти слику своју, а ста је Додик урадио а Јелену љагас ту, срам те било? Е тацно има будала превисе на овом свету...

Name

Подрска за

12.11.2022 12:14

Јелену и Вукана, зивјели и само истину на видјело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

12.11.2022 12:14

До јуце нада и дика а данас вам није добар.... инаце није ваљао ни јуцер а ни данас али само нек је вас па какав год да је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попај!

12.11.2022 12:15

Све је коначно јасно! И дио опозиције је у раљама Рудоњиним и овдје је дефинитивно извјесна сва бестијалност и бескарактерност жупљансо-лијевчанско-гламочк-дрварских лоповлука,себичности и похлепа којим су генетски обдарени....елем тешко ће се овај народ вратит на пут разума и части,а ко могне побјећи и отићи, отићи ће....исти је случај Папуанске мафије, погледајте шта су само Јахорину учинили!!!!??? Клизишта и бестијална градња, унаказили су сву љепоту ове планинске љепотице....нисмо можда боље ни заслужили уз све његове полтрона и дупелизце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.11.2022 20:34

а што гламочких???Реци јаране ко је од ове багре Гламочак поријеклом??Не лупај оно што не знаш,распитај се па пиши онда,не бацај љагу на некога ко нема везе са овоом бандом............

Name

Срби

12.11.2022 12:15

Напријед Јело, против свих колаборациониста са узурпатором.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

12.11.2022 12:15

Само ВУКАН И ЈЕЛЕНА имају своју ријец ЈА ,ОБРАЗ И КАРАКТЕР ОД СВИХ ПОЛИТИЦАРА а остало је све лазљиви сљам који продају оца да доду до циља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

12.11.2022 12:17

Подршка за Јелену и све праве и истинске опозиционаре. Има пуно тројанаца у опозицији за које јавност РС још не зна али откриће се све с временом. Сад је Бања Лука, сутра ће бити нека општина Брод итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

12.11.2022 12:21

Синоћ на ФАЦЕ ТВ је Драшко сијао бахатост, надменост, моћ, једноставно није се могло а не примијетити колико је самољубљив и колико је сујетан. Све особине лоше особе. Не кажу дзаба " дај му власт па да видиш какав је". А покушавао је цинизмом облатити Јелену, Вукана, Шаровица... Мислим да он има комплекс више вриједности и да сматра да је он "тата мата" за дојучерашње пријатеље који су за њега горили да би био градоначелник. Кога ти хљебом он тебе каменом - закључак препотентног Драшковог гостовања код Сенада

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМАРКАНД

12.11.2022 12:44

Тако је.

Name

Грешка је

12.11.2022 13:18

Уопште била, једног неписменог балавца ставити на једну такву функцију!

Name

Бурке

12.11.2022 12:23

Миле ће поред оваквих недораслих опозиционара владати и кад умре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзони

12.11.2022 12:24

Треба га пребацити у снсд и тако је њихов играц.Све се види

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

12.11.2022 12:26

ПОДРШКА ЗА ЈЕЛЕНУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

777

12.11.2022 12:26

Драшко је имао моју пуну подршку а сад тек видим да је то велика грешка . Тотално разочарење , продана душа , лажњак , лафинаш и обичан манипулатор

ОДГОВОРИТЕ
Name

1x1

12.11.2022 12:31

Потпуно си управу

Name

Ре 777

12.11.2022 13:34

Тако ћете бити разочарани и на Јелену. Само ако икада побиједи.

Name

+

12.11.2022 12:28

ВИЈЕРУЈЕМ КАРАКТЕРУ, И КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЈЕЛЕНЕ И ВУКАНА. НОРМАЛНИ, СТРУЧНИ, ИСКРЕНИ, ВРИЈЕДНИ И НИКО ИХ НИЗАШТА НЕМОЖЕ УЦИЈЕЊИВАТИ. И МИ ЛАИЦИ СМО СЕ ЗГАДИТИ НА КАНДИДАТУРУ БЕГИЋА. ФУЈ. ТО ЈЕ ЗНАЧИ ПУНА ИСТИНА. ЈЕЛЕНА ЈЕ НАША ПРЕДСЈЕДНИЦА. САМО НАПРИЈЕД. ЖИВИ И ЗДРАВИ БИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Продали се

12.11.2022 12:29

Неколико њих из пдп су против Јелене радили , бирачки одбор Старцевца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

12.11.2022 12:35

Браво Јелена само напред, није све у парама проклетим. ❤❤❤⚘⚘⚘

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.11.2022 12:36

Зато сто глас било коме из странке иде и глас странци. Да су показали ово стање прије избора онда би се сигурно неколико људи одлуцило да да глас неком из друге странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

12.11.2022 12:41

Браво Јелена господо правни и у правом смислу ријеци. Хвала ти сто си проговорила и разоткрила овом малог болесног психопату. Нажалост гласао сам за њега и наравно та Вас,али када су његови тутори из истине звали за гласање само су тразили да се гласа за њега и Кресијевица,а Вас нико није спомињао. Толико од мене. Гад,гад,гад?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

12.11.2022 12:42

Па како вас није срамота , пре памо 2 године сте се клели у њена, а сада пљујете по Станивуковицу, ви који сте га бирали сада прицате сваста против њега, какви сте то људи, ја добро размилим и гласам за онога кога зелим, а то је Додик, а после се некајем и неприцам сваста против њега ,ка сто сте ви ,срам вас било , пратим вас годинама , није крива опозиција него ви сто их гласате , зато јадна опозиције ненапредује ,ви незнате ста хоцете и ста зелите, свакога кога изаберете и гласате за њега , онда касније говорите како је он кретен,

ОДГОВОРИТЕ
Name

боx

12.11.2022 12:42

играо је једно лето...кеса се напунила...сад иде у контејнер...издајица и продана дуса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

12.11.2022 12:42

Ова се жена сваки дан све више проваљује и таман кад човјек помисли да је крај њеним испадима она још више потоне у блато! Али све што човјек ради, ради самом себи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Милана

12.11.2022 16:29

Има она пјесма,мој јаране Сулејмане...велицаствени, све би твој Сулејман дао да је побједио у БЛ, а ти ниси достојан да коментарисес Јелену,проф др...

Name

Кинеза

12.11.2022 12:43

Из овог разлога нисам гласао за тебе а ни та твоју странку, и мало дијете лако види да је у вашој странци пуно љубоморе и зависти и да се слажете као рогови у врећи, сада ти је Станивуковић крив за пораз на немој

ОДГОВОРИТЕ
Name

.....Шупак

12.11.2022 12:48

.... Мислим да ће Драшко моћи ући у Милорад ово дупе.....повелико је оно...потрудиће се он...видјећете...зато Бањалука полако постаје касаба...гради се мост за Чесму...село са двадесет кућа..вукојебини...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давно ие рекао Његос Томиц

12.11.2022 12:51

Све то реце Његос Томиц о малом прци Драску вец пријее годину дана

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

12.11.2022 12:54

Њега додик дрзи у саци, да ли неким снимцима или нецим другим. На Сенадово питање уопсте није био увјерљив. Сто се тице Јелене требала је одмах да реагује а не да цути без обзира ста це вити са странком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2022 13:09

Еееее требала је ал мораш помислити зашто није??? Све играч до играча,па ко изгуби онда се љути и прича свашта.

Name

Татар

12.11.2022 13:19

Ако опозиција доиста мисли направити било какав озбиљнији резултат после свега овога прво мора увјерити народ да нису тајне слуге режима морају се ујединити јер само тако могу опстати.Е мој Драшко ти си прво купљен па тек онда изабран за начелника.А народ вјеровао у тебе ко у драго сунце.Али ти си овим потезом пописао самог себе и своју каријеру.Не заборави да долазе и други избори

Name

Јелена

12.11.2022 12:56

Он је хтио да се кандидује за председника државе, и то је један од разлога што те мрзи! Умислио себи момак да је свемоћан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

12.11.2022 22:34

Па мозда би и побиједио онда…јелена је изгубила..да ли регуларно да ли крадјом али је изгубила..драско је опет побиједио за градонацелника

Name

Ре Мали

12.11.2022 13:08

Одличан ти је коментар, управо како си навео слинавко је то, само не знам како му је народ наивно повјеровао. Јелена кани се народа гледај своја посла, није народ ништа бољи од Драшка, част поштеним грађанима ако их још има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

12.11.2022 13:15

Јелена види се да си разочарана због пораза али мета ти не би требао бити Драшко него Бореновиц И компанија. Обично је то тако кад се изгуби сви су криви само не онај који је изгубио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

12.11.2022 13:22

Слушала сам синоћ интервју са Драском на фаце тв.Одличан интервју и одличан Драско.Успио је да испровоцира Сенада.Драшко бравооо.А моја Јелена,немој да те хуска популиста Вукан.Драшко синоћ није ништа ружно рекао о теби,напротив…Е,како си ти то видјела својим оцима,то не знам.Драга си ми али мислим да си претјерала са оптужбама о Драшко.Размисли добро шта радиш,и чему то води???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клик за наду

12.11.2022 19:23

Е Надо, Надо... Пронадјите на Васковицевом блогу ста и како су Бегиц и Станивуковиц провоцирали Јелену и како су је нападали. а она је све ове године гурала Драшка напријед.и мени је криво и ми смо гласали за Станивуковицу ,не зато сто је најбољи,вец сто нам је досадио овај режим.видјели смо у изборној ноци да није био весео кад је Јелена прогласила побједу.вудјело се да несто не стима с њим.и на протестима се видјело да прица преко мртва срца.

Name

Опа

12.11.2022 13:26

Е тек сад ништа ама баш ништа не знам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

12.11.2022 13:28

Драско је као прво полуписмен,тј заврсена средња скола, за функцију коју обнаса! А да је Милетов играц није ниста ново

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

12.11.2022 13:34

та власт! Слатка ли је,никад нецете оборити Додика са таквим понасањем.Мајку би продали за ту проклету фотељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

12.11.2022 13:34

Кажу треба младе бирати, ето вам га млад је, шта сад. Лопов је лопов био млад или старији. Е баш је народ показао своју зрелост. Пуна је РС Драшкића, нема нама спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЗВ

12.11.2022 13:39

Нај боље да опозиција буде кандидат у КС тамо ће са саров(ићем) сигурно победити. Тамо можете бит кадар бакетов и отуда на СРПСКУ лај..и.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бејха је пропао пројекат

12.11.2022 13:39

Вјерујемо само Јелени,Драшку ,Небојши и Бранчилу Бореновићу нашем лидеру борбе против корупције и диктатуре режима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

12.11.2022 13:44

Видим да је Драшко платио други текст у којем као брани пуни назив Републике Српске. Исто као Додик, прича о РС, а отима гдје стигне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

12.11.2022 13:55

Браво ,браво ,браво ПРЕДСЈЕДНИЦЕ РС ,сви смо уз тебе до к9начне побјесе ..... !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

12.11.2022 14:31

ЦИМ СЕ НЕКО НАКУПИ ПАРА И ОКУСИ НОВАЦ ИЗ БУДЗЕТА ПОЦНЕ ЛАЗНО ДА СРБУЈЕ ,ТО КЕ СИНОЦ ПОКАЗАО ДРАСКО,ВИДИ СЕ ДА ГЛУМИ ДОДИКА,МАЛИ РЕЦЕ ДА БИ ПОБЈЕДИО ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА,ПА НИЈЕ ФУНКЦИЈА ПРЕДСЈЕДНИКА ХИПОДРОМ ЗА ЈАХАЊЕ КОЊА,ПА ПОГУБИО СЕ У ЦЕСМИ НА СКУПУ,СТА БИ ОН ПРИЦАО НА НЕКОМ САМИТУ ГДЈЕ СУ ПРЕДСЈЕДНИЦИ ДРЗАВА.КАКВИ СМО КАО НАРОД,ПРИДАЈЕМО СЕ ЗА КАСИКУ СУПЕ,СВЕ ПРЕЛЕТАЦИ,НИ ОВИ ОКО ДОДИКА НИСУ НИСТА БОЉИ,ПРОМИЈЕНИЛИ ВИСЕ ПАРТИЈА НЕГО ГАЦА,ДОВЕО ИХ НА ПРЕДСТАВЉАЊЕ ВЛАДЕ,ПОЛА ПОЛУПИСМЕНИХ,ПОЛА ЛОПОВА СМЈЕСКАЈУ МУ СЕ ИЗА ЛЕДЈА И ТРАXЕ СВОЈУ САНСУ,НЕКА БОГ БУДЕ НА ПОМОЦИ ОВОМ НСРОДУ,ЛУТА БЕЗ ЦИЉА КО ГУСКЕ ПО МАГЛИ.

Name

Др

12.11.2022 14:32

Ко год овако јавно пређе на другу страну је политички мртав. И ту причу са политичком каријером треба да заборави. За можда мање од двије године неће добити подршку ни у случају опозива нити за било које друго мјесто. Одлучио да изађе из кринке опозиционара. Па хвала му због масе вјерујућих а преварених. Многе више не занима ни која је сума или уцјена у питању. Није ни битно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искра

12.11.2022 14:36

Подршка Јелени и Вукану. Народе, у памет Нека траје борба непрестана, до коначне побједе ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

12.11.2022 14:39

ЈЕЛЕНА, ТИ СИ НАША ПРЕДСЈЕДНИЦА. ТИ И ВУКАН СТЕ ЧВРСТИ КАРАКТЕРИ. ТО НАМ ЈЕ ВАЖНО. ДРАШКО НАС ЈЕ ИЗНЕНАДИО. А БЕГИЋ СЕ МНОГО ПРЕЦИЈЕНИО. ДРАШКО ЈЕДИНО МОЖЕ ДОДИКА ЗАМИЈЕНИТИ. РЕКАО ЈЕ ДА СУ МУ И ДАЉЕ ИСТЕ ИДЕЈЕ. БОРБА ПРОТИВ КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ. АКО ЈЕ ТАКО, ОНДА ЋЕ ТЕ СВИ РАДИТИ, ШТО ТРЕБА, ДА СЕ СПАСИ РС. ЈЕР МНОГО ЈЕ ЗАТРОВАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2022 15:49

Браво Јелена чувај се тога љигавца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2022 15:50

? цвај класе

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

12.11.2022 16:14

Вријеме је да се те позитивне политичке снаге уједине и да разне додике,стевандиће, чубриловиће, бањце, нешиће пошаљу на сметљиште, тамо им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

12.11.2022 16:27

Искрено ми смо народ који треба да мјењамо себе, да учимо и да савладамо знање а не да купујемо дипломе, да се не бавимо криминалом јер смо и морално и духовно веома ниско пали и ко год нам буде предсједник ако и ми неваљамо нећемо пуно постићи ако је сав народ приличо моралан ни предсједник не би могао пуно красти нема ту никаквог чаробног штапића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тртмрт

12.11.2022 16:55

Све лијепо писе Васковиц о свему. И хаосења нарко дилера се и десавају измедју остслог и захваљујуци Васковицу Срецом сам давно отисао из те банана дрзавица која само помазе труле богатасе . Квази дрзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

12.11.2022 22:35

Немој само мислити да неко зали за тобом сто си отисао..

Name

Подрска

12.11.2022 16:57

Господји Тривиц и као предсједнику којега су покрали и као лицности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фарук

12.11.2022 17:24

Драшко скупи ноге вире ти пертле из Додикове гузице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако

12.11.2022 17:32

Овај момак зна само за новац и луксуз. А то може одржати и повећати само у сарадњи са коруптивним СНСД-ом. Он прелази и преко увреда и шамарања зарад тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЈИДЈИ

12.11.2022 17:40

И СТАНИВУКОВИЦ ПОСТАДЕ ПАПАК .НИКАДА НЕБИ МОГАО ПОМИСЛИТИ ДАБИ ОН ТО УРАДИЈО.МОЗДА МУ ЈЕ ДОДИК УБРИСКАО НЕКУ ИНЕКЦИЈУ ПА НЕВИДИ ВИСЕ НИКОГА ОСИМ ДОДИКА. ДРАГА ЈЕЛЕНЕ ИСКРЕНО СЕ БОРИ КАО ДОСАДА И ПРАВДА ЦЕ ПОБЕДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД

12.11.2022 17:44

Драшко, велико разочарење!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрга

12.11.2022 17:54

Драшко Станивуковић је највећи и најуспјешнији пројекат СНСД-а икада. Кад сам то говорио прије 2 године, комшије ме хтјеле бацити са 4. спрата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

12.11.2022 22:37

Вау..опет је срз у овоме ја ја ја па ја..тако сви знали смо ми ко је Драско од поцетка блаблбла..смијесно…

Name

Лоја

12.11.2022 18:30

Драшко је постао безначајна личност .То је нови прелетач папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

12.11.2022 18:57

Шта год да је у питању, сви ми који смо вас подржавали у намјери да се црвена секта склони са власти, смо разочарани до кости. У само срце смо погодјени... равно је нуклеарном удару за сву опозицију и опозициону идеју у РС. Вас двоје сте били свјетло на крају тунела... а сад... разочарење до краја. Има ли смисла више икаква иницијатива за смјену црвене секте???? Желим да се пробудим из овог ружног сна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еснесдеовац

12.11.2022 18:58

Драшко треба да пређе код нас , као што су прешли многи и сада су истакнути Политичари, а не да се баве махалском политиком , већ да буду прави представници Срба ! На следећим изборима , овај момак је нови Преседник Владе, па није Миле џаба говорио : "џаба вам све, ако нисте наш члан, не можете напредовати" ! Драшко је паметан Момак, он је сватио поруку и зато ћемо имати нај млађег Преседника Владе ! СНСД је чудо ! Са Милетом до коначне побједе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

12.11.2022 19:00

Лаж у политици нема емоције. Ни мржње ни љубави и пријатељства лаж је метода борбе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

12.11.2022 19:04

Драга Јелена,зар је могуће да ниси знала за коју екипу Драшко.Ајде ти мало провјери и остале чланове да се опет не изненадиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шарговац

12.11.2022 19:08

Лукачу извини за негативне коментаре кад си пуко малом плеску, требо си му сашити још двије узуши и ишћерат то ципелама из скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

12.11.2022 19:25

НЕ ЗНАМ СТА ЈЕ ТО ЛОСЕ ДРАСКО РЕКАО О ЈЕЛЕНИ? ГЛЕДАО САМ И СЛУСАО РАЗГОВОР. О ИЗБОРНОЈ КРАДЈИ НИЈЕ ПУНО ГОВОРИО. ТО ЈЕ ТАЦНО. СЕЕЕ МОЗДА ПРЕВИСЕ ХВАЛИО ОК. ОСТАЛО САСВИМ КОРЕКТНО И ПАМЕТНО. ОБОЈЕ СУ МИ ЈАКО ДРАГИ КАО И ВУКАН. НАПАДИ ПРЕКО МЕДИЈА СУ БЕСМИСЛЕНИ. ТО СЕ ПОПРИЦА И РАСЦИСТИ. НАКОН ТОЛИКО ТОГА СТО СЕ ЗАЈЕДНО ПРОСЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

12.11.2022 20:07

Да ти ниси гурала свој носингер Драско би сад био предсједник зато покриј се усима и нетрабуњај глупости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

12.11.2022 23:27

Нзм ста треба јелени,она је паметна ,али мора знати да је зена,рано је изасла са кандидатуром,знао сам да це се изјаливити. Воли.и она да је у неком врху. Цим је велики критицар одмах неваља. Ста је оцекувала у старту је откацила днс и спс сто неваља. Како пдп који има 8 посто у РС да побинеди. Њих је сдс подрзао ,а они слабо кандидата сдс. Тацно је и то.да је саровиц био лос кандидат. Имам осјецај као да је додик га поставио. Ипак је драско добар момак и не би јелена требала тако да наступа према њему.

Name

Хахахаха

13.11.2022 04:26

Баш би се усрећили са председником средњошколцем, доста зла нас је снашло, још нам је само то требало!

Name

Вулин

12.11.2022 21:53

Богу хвала, све се лагано разотрива..!! Пуца по савовима Додик је цар и немате му равнога. Не говорим то сто сам за Додика, него зато сто стварно немате кога да понудите, мислим на комплетну опозицију. Оног момента кад се појави неко ко це да се бори за народ а не првенствено за себе, народ це то сигурно препознати и указати му повјерење које се заднива на истини која је толико лоса да немора да се додатно лазе, а не ко ови дрекавци- све моменталне фаце из опозиције од Вукана до Бореновица и свих других

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенац

12.11.2022 22:02

Није проблем Јелена Драско Додик проблем је Сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

12.11.2022 23:18

Нико никоме, они ће нас забављати свађама, подметањима, лажима. А тек како би било да су победили, па они би заратили између себе, кад би почели делити фотеље. Само сам посматрач са далеке дистанце,немам политичког фаворита, не гласам, јер мислим да требају гласати само они што живе у РС. Сад видим да они што су се политички борили против Додика, политички тотално пропали, сами су се уништили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкане мој

13.11.2022 07:04

Где се двоје свадја,треци профитира. Манипулативна су времена,инцидентна,мора се мудро радити и зивети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

13.11.2022 07:25

Да постоји рјешење проблема исељавања,неко би га већ пронасао .Не би чекао на сироти СДС и ПДП.У последњих 32 године из источне у западну Европу иселило се близу 60 милиона људи Проблем исељавања погадја и много развијеније земље од Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги Семберац

13.11.2022 10:01

Проблем исељавања не лези и не зависи од Балкана.

Name

БАГРА

13.11.2022 13:18

Зна Драле ону ... али сто Додик уси заврце..оцигледно му се свидја :) Пеле, немој да си безобразан, врати ми перику..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воx попули

13.11.2022 16:03

Драско заборави Бањалуку, никад висе нико неце дати глас за тебе. Једном си нас преварио, једном превисе! Буди градинацелник Лактаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено/људски!

13.11.2022 18:48

Јелени цовјек мозе да вјерује. Има достојанство постено зарађену диплому нема нико улизивања за неправду не подржава никакве лопове. Свака час и да устраје у правди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СимоБЛ

14.11.2022 17:25

Три пута сам гласао за Драшка Станивуковића. Цијела моја ужа и шира фамилија. Двадесетак нас. Како смо се само зајебали.

ОДГОВОРИТЕ