Рат бивших супружника се наставља: Ана жестоко ударила на Расту!

Репер Стефан Ђурић Раста изјавио је да не жели да коментарише напад бивше супруге Ане Николић из родитељске љубави према њиховој ћерки.

Забава 09.11.2022 | 17:36
Рат бивших супружника се наставља: Ана жестоко ударила на Расту!

Такође, Раста је навео да не зна да ли је Ана била у алкохолисаном стању када га је прозвала на Инстаграму, на шта му је она одговорила, а сада се огласила и на свом Инстаграму.

"Нисам ни прочитала, а нема ни потребе... "Из родитељске љубави" некада нажалост роде се и "несоји" нисам ја мајке ми... Није Тара, тате ми.. Биће ипак да си нико. Ти, срамота за мушки род. Пу, бре", написала је она и додала:

"Велики поздрав за чуваре из ЦЗ-а јер могли су, али нису ме свлачили голу у посети овом ситном нарко-трафиканту и нажалост великом нарко-конзументу."

Она се потом поново дотакла периода када је обилазила Расту у затвору.

"И да не заборавим, полицајке, које нису знале како тачно да ме заведу.. Једноставно не постоји опција "бивша жена". Е, ја сам та. Глупа глуперда. Ево сама се пријављујем за награду "највећи идиот", додала је Ана.

Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ЕКСКЛУЗИВНО, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Подсетимо, Расту су на промоцији нове песме новинари питали да ли сматра да је Ана била у пијаном стању када га је прва поткачила на Инстаграму, али он није желео превише да коментарише ту ситуацију.

"Не знам ни шта да коментаришем. Ја се нисам посвађао, не свађам се ни са ким. Нећу да коментаришем из родитељске љубави. Не знам да ли је била пијана, нисам радио алко-тест у том тренутку", рекао је Раста.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар