Шабан у 85. години чека бебу са скоро дупло млађом супругом Асмиром!

Невјероватан случај забиљежен је у Глоговцу на локалитету града Цазин.

Занимљивости 08.11.2022 | 16:22
Шабан у 85. години чека бебу са скоро дупло млађом супругом Асмиром!

Како се сазнаје овог мјесеца новембра, тачније у суботу 5.11. вјенчали су се чланови породице Мујић, Шабан и Асмира. Њему је 85-та година, а њој 48. година живота. Шабан се бави сточарством, узгаја овнове и овце.

- Млада каже да се већ привикла и да ју младожења слуша.

 

Како је открио Шабан, његов рецепт за успјех је тај што он не штеди на себи, воли појести добро а без телетине не може живјети. Из првог брака, Шабан има већ четверо дјеце. Три сина и кћерку. Шабан открива како су се упознали он и Асмира.

 

- Она је радила код мене, када сам ја отишао у пензију. Она је у врло тешком стању била, са троје дјеце и њен муж се није бринуо о њима. Ја сам увијек њу плаћао поштено. Давао помоћ кад сам могао. Халал било на оба свијета. Једног лијепог дана, она је заплакала и дошла код мене и рекла Шабане ја не могу више са овим човјеком. Ја би се удала за тебе, рекох хоћу. И тако је било.

- Ја сам њој рекао да мора мало почекати са вјенчањем, да видимо како ће све лијепо тећи и дошли смо до времена, 2022. године смо се вјенчали у Цазину у Опћини и сада смо заједно до смрти – изјавио је Шабан и потврдио да госпођа Асмира очекује његово дијете.

 

- Жена је код мене годину дана. Пород се очекује у априлу или мају, ако Бог да. Мени је драго шта год да ми драги Аллах да, било мушко или женско.

(Аваз)

Коментари / 0

Оставите коментар