За Весну нема зиме на Букуљи: Спремила зимницу, дрва, а има и своју шуму!

Певачица Весна Змијанац нашла је мир на Букуљи где годинама уназад живи у кући коју је стекла током каријере, а како каже јака зима је не брине јер је купила агрегат, дрва и храну, те да је спремна за тешку зиму.

Забава 07.11.2022 | 16:40
За Весну нема зиме на Букуљи: Спремила зимницу, дрва, а има и своју шуму!

- На Букуљи имам шест оџака и шпорета на дрва, тако да нећу имати проблем са грејањем. Купила сам дрва, а имам и своју шуму. Не идем ја по дрва, имам помоћ комшија, па не могу све сама да радим! Поред тога, решила сам да купим и агрегат и онда ћу бити потпуно спремна за зиму. А ако струја опет поскупи, штедећу. Добро је што сам већ спремила зимницу - прича Весна Змијанац и додаје да ће код ње на Букуљи, ако буде потребе, зиму провести и унуке, ћерка Николија и зет Реља Поповић:

Vesna Zmijanac
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Сви могу код мене да презиме! Уосталом, они стално долазе на Букуљу и највише воле кад им кувам. Када сам у кухињи, не стижем ништа друго да радим по кући! То је зато што не ставим једну шерпу на шпорет, већ код мене мора да буде од свега помало и зато дуго траје спремање ручка - каже она и додаје да унуке обожавају поврће из њене баште:

- Унуке не воле месо, али обожавају све остало што им спремим. Зато често спремам боранију, сатараш, посне сарме и пуњене паприке... И све то поврће је из моје баште! Реу сада учим да кува, заједно спремамо нека јела. Подсећа на мене, немирна је, мали зврк, пуна је енергије... Много волим унуке - прича Змијанчева и додаје да је недавно имала пех због старије унуке.

Vesna Zmijanac
ФОТО: АНА ДЕНДА

- Хана је била код мене, приметила сам да је нешто тиха. Погледала сам шта ради, а она је узела даљински за телевизор, играла се њиме и испритискала све дугмиће. На телевизору је био само "снег"! А мени је баш проблем када се деси тако нешто, јер Букуља није тако близу да неко може да скокне и да ми то намести. Почела сам да вичем на њу, а она је цркла од смеха. Ето колико сам строга бака. Ма она је баш духовита, прави керефеке и стално нас засмејава.

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар