Бреговић има 32 некретнине на разним локацијама

Јавне личности често новац улажу у куповину кућа и станова, а у томе дефинитивно предњачи Горан Бреговић, за ког се зна да има 30 некретнина на разним локацијама, а према сазнањима Курира, сада је купио још две.

Забава 06.11.2022 | 22:34
Бреговић има 32 некретнине на разним локацијама

Екипа Курира упутила се на Сењак, једно од најелитнијих београдских насеља, како би сликала последњу кућу коју је Брега пазарио 2018. године, а сада, када је комплетно сређена, користи је за изнајмљивање.

Шири се

Познато је да Горан поседује две виле у овом делу града. Његове комшије су нам откриле да у једној од њих живи када је у Београду, али и да је у претходних годину дана музичар пазарио још две некретнине које су тренутно у фази сређивања.

- Кућу, за коју ме питате, он издаје, не живи у њој, али је недавно купио још две виле у близини, обе су на Сењаку. Не знам тачно где се налазе, али се прича да је већ кренуо с радовима и да једну од њих увелико реновира. Колико сам ја чула, правиће огроман базен на крову, али детаље заиста не знам - испричала нам је саговорница.

Високе зидине и бела камена ограда красе једну од Бреговићевих вили на Сењаку, која је цела обезбеђена оградом и видео-надзором. Писало се да је планирао да направи музички студио у овом објекту, међутим, до тога још увек није дошло.

Први комшија прослављеног шефа Бијелог дугмета открио је за Курир да га је за четири године видео само једном, али да је његова вила стално пуна. Он нам је испричао да Горан ту некретнину користи за издавање и да се унутра снимају многи филмови, серије, спотови, рекламне кампање. Наводно, према речима једне пролазнице, по насељу се прича да цена једног снимајућег дана у његовој кући сада кошта 5.000 евра.

Шетајући овим елитним делом града, нашли смо и другу Горанову некретнину, у којој он борави када се налази у Србији. На огромном имању налази се велелепна кућа у цигли, с великим прозорима. Из дворишта по којем је трчкарао мали бели пас, види се велики дечји кош. У објекту је било људи, пас је лајао, али нико није желео да нам отвори врата Брегиног дома. Успели смо да завиримо на његово сређено имање где се види лепо покошена трава и уредна жива ограда.

Унутар дворишта паркирана су два аутомобила и тротинет. Срели смо Горанове суседе који нису желели да се сликају, али су нам испричали да га повремено виђају и да се понаша "као сав нормалан свет".

- Виђамо га често с обзиром на то колико он борави овде. Углавном је на мотору када год је суво време. Он је један нормалан човек који иде у продавницу исто као и сви други, али дефинитивно је атракција где год се појави - испричала је једна млађа госпођа, а радница оближње пиљаре потврдила је њене речи:

- Дође Брега код нас када је у Београду. Купује основне животне намирнице, па свима нам треба хлеб. Воле људи када га виде овде, увек имају неко питање, добаце понешто, али он нема проблем с тим. Свакоме се јави, насмеје, одговори.

(Курир.рс/ Ана Денда Фото: Курир/Ана Денда, Бета/Саша Ђорђевић)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дуле

06.11.2022 22:18

Џаба му све када је стипса у души!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И увек исто

07.11.2022 00:26

Они или он су нормални људи. И увек нека из пиљаре нешто да каже како је нормалан као и ми. Колико смо биједни чудо право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ники

07.11.2022 05:35

Господин од човека. Капа доле. Зарадио поштено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

07.11.2022 05:40

Ух имаће шта зетови продавати !!!!!

ОДГОВОРИТЕ